1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

رئيس فدراسيون دووميداني بايد به فكر ارتقاء همه حوزه‌هاي آن باشد

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏12/6/11 در انجمن سایر ورزش ها

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: مسئول كميته دوهاي ماراتن فدراسيون دووميداني گفت: از سازمان تربيت‌بدني انتظار دارم كه هر چه زودتر مجمع را برگزار كند تا با برگزاري آن، ارتقا اين رشته ورزشي بيشتر فراهم شود.

روح الله گلستاني در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس عنوان كرد: به عنوان يك مربي كه بيش از 30 سال در رشته‌هاي استقامت دونده تربيت مي‌كنم، از حميد سجادي معاونت ورزش قهرماني سازمان تربيت‌بدني كه از اعضاي خانواده دووميداني است گله دارم كه اين ورزش را به حال خود رها كرده است، چرا كه سازمان بايد تصميم هاي جدي تري را در رشته اتخاذ كند.
    وي افزود: زماني كه ورزشكاران استقامت براي درخواست اعزام به مسابقات قهرماني آسيا در تايلند سراغ سرپرست فدراسيون رفتند وي به آنها گفته است كه هواي كشور ميزبان شرجي است و تيم اعزام نمي‌شود. آيا هواي تايلند فقط براي دونده‌هاي ايراني كه ماه‌ها است بدون كوچكترين حمايتي و با هزينه شخصي تمرين مي‌كنند شرجي است و ساير تيم‌هاي آسيايي مشكلي ندارند؟

مربي دوهاي استقامت با اشاره به درخواست فدراسيون براي حضور دونده‌هاي استقامت و ماراتن در همايش‌ها تصريح كرد: تمرين در رشته‌هاي استقامت و ماراتن بسيار دشوار است و هر ورزشكاري تحمل آن را ندارد. من اجازه نمي‌دهم ورزشكارم را براي چنين حركات نمايشي مورد استفاده قرار دهند و شان دونده استقامت بالاتر از اين حرف ها است كه در كوچه و خيايان بدود.
    گلستاني عنوان كرد: اگر كسي به يك ورزشي علاقمند است دليل نمي‌شود كه بتواند آن حوزه را هم خوب مديريت كند. من از سازمان تربيت‌بدني انتظار دارم كه هر چه زودتر مجمع برگزار شود و كسي هدايت اين فدراسيون را بر عهده بگيرد كه به فكر ارتقاء همه حوزه‌هاي آن باشد.