1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

وي: نمي‌توانستم از استعدادهاي ايراني در ساندا بگذرم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏12/6/11 در انجمن ورزش رزمی

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي چيني تيم ملي بزرگسالان گفت: ايراني‌ها به قدري در ساندا استعداد دارند كه نمي‌توانستم به راحتي از آن بگذرم.

وي ياندونگ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بعد از بازي هاي آسيايي گوانگجو به دليل امتحان كنكور دخترم تصميم داشتم كه از ايران بروم و ديگر هدايت تيم ملي را نداشته باشم اما با مساعدت رئيس فدراسيون ايران توانستم به كشورم برگردم و كارها را به موقع انجام دهم و سپس بازگردم.
    سرمربي چيني تيم ملي كه مسابقات انتخابي تيم ملي را زير نظر داشت، افزود: به نظر مي رسيد كه سانداكاران تمرين لازم را نداشتند و آمادگي جسماني آنها پايين بود معمولاً بعد از يك مسابقه بزرگ ورزشكاران تمرين نمي كنند.
    وي درباره وضعيت اعضاي تيم ملي حاضر در گوانگجو گفت: فقط 3 سانداكار گوانگجو در اينجا مبارزه كردند. آنها خوب بودند. نه مي توانم بگويم راضي هستم و نه ناراضي.
    اين مربي چيني كار ايران را در مسابقات جهاني امسال بسيار سخت‌تر از سال گذشته دانست و تصريح كرد: ما دو تن از قهرمانان سال گذشته يعني علي دهقان و حسين اوجاقي را نداريم. مسلماً چيني ها و روس ها نيز بيكار ننشسته اند.
    وي با تاكيد بر حفظ نايب قهرماني در پاسخ به اينكه آيا براي قهرماني هم شانس داريم گفت: ما براي رسيدن به اين مهم نياز به زمان بيشتري داريم مقامي كه در گوانگجو به دست آمد حاصل برنامه ريزي سه ساله تك تك اعضاي فدراسيون بود. ما تمامي حريفان را آناليز كرده بوديم و تمرينات بر اساس آن تنظيم شده بود.
    سرمربي تيم ايران خاطرنشان ساخت: چيني ها مي خواستند در گوانگجو 200 مدال بگيرند اما حميد قلي پور اجازه نداد، آنها از اينكه يك مدال را از دست داده اند ناراحتند و تلاش بيشتري مي كنند تا آن را پس بگيرند.
    وي افزود: من براي كسب مقام خاصي قول نمي دهم فقط مي گويم كه نهايت تلاش خود را خواهيم كرد و كسي كه سعي مي كند بايد نتيجه بگيرد.ما 4 ماه براي آماده سازي تيم فرصت داريم كه به نظرم نه زياد است و نه كم ولي نهايت استفاده را از ‌آن خواهيم برد.
    سرمربي چيني در پايان استعدادهاي سانداكاران ايراني را ستود و گفت: خوشحالم دوباره در كنار آنها هستم چون واقعاً نمي شود از اين هم استعداد و توانايي گذشت.