دوستان این بار در مورد نرم افزار زدبراش ZBrush من چون با این نرم افزار کار نکردم، دوست دارم اموزش این نرم افزار کم حجم و منحصر بفرد را برای دوستان علاقمند به ۳D یاد بگزارم. راستش خودم هم علاقه مندم که یاد بگیرم .برای همین اموزش ویدیویی این نرم افزار که در نت هست رو میزارم. امیدوارم که مفید واقع بشه. دانلود با لینک مستقیم: سرور اول: دانلود قسمت ۱ دانلود قسمت ۲ دانلود قسمت ۳ دانلود قسمت ۴ دانلود قسمت ۵ دانلود قسمت ۶ دانلود قسمت ۷ دانلود قسمت ۸ دانلود قسمت ۹ دانلود قسمت ۱۰ دانلود قسمت ۱۱ دانلود قسمت ۱۲ دانلود قسمت ۱۳ دانلود قسمت ۱۴ دانلود قسمت ۱۵ دانلود قسمت ۱۶ دانلود قسمت ۱۷ دانلود قسمت ۱۸ دانلود قسمت ۱۹ دانلود قسمت ۲۰ دانلود قسمت ۲۱ دانلود قسمت ۲۲ دانلود قسمت ۲۳ دانلود قسمت ۲۴ دانلود قسمت ۲۵ دانلود قسمت ۲۶
پاسخ : اموزش ویدیویی نرم افزارZBrush سرور دوم: دانلود قسمت ۱ دانلود قسمت ۲ دانلود قسمت ۳ دانلود قسمت ۴ دانلود قسمت ۵ دانلود قسمت ۶ دانلود قسمت ۷ دانلود قسمت ۸ دانلود قسمت ۹ دانلود قسمت ۱۰ دانلود قسمت ۱۱ دانلود قسمت ۱۲ دانلود قسمت ۱۳ دانلود قسمت ۱۴ دانلود قسمت ۱۵ دانلود قسمت ۱۶ دانلود قسمت ۱۷ دانلود قسمت ۱۸ دانلود قسمت ۱۹ دانلود قسمت ۲۰ دانلود قسمت ۲۱ دانلود قسمت ۲۲ دانلود قسمت ۲۳ دانلود قسمت ۲۴ دانلود قسمت ۲۵ دانلود قسمت ۲۶ پس وورد : کد: www.zobdeh.ir