1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

عبدالحسيني: من بهنام‌فر را براي مربيگري تيم كاراته اميد معرفي كردم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏7/6/11 در انجمن ورزش رزمی

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي كاراته اميد گفت: خود من از فدراسيون خواستم تا بهنام‌فر به عنوان مربي در كنارم كار كند.

مجيد عبدالحسيني كه برخلاف گفته هاي عباس پناهي رئيس فدراسيون كاراته مبني بر مربيگري او در تيم ملي اميد خود را سرمربي اين تيم معرفي كرد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: قرار بود هدايت اين تيم را ابتدا آقاي عبدالمحمدي بر عهده بگيرد اما وقتي ايشان علاقه و انگيزه مرا ديد اين مسئوليت را به من سپرد.
    وي ادامه داد: به دنبال آن من مهران بهنام فر را به عنوان كمك خود به فدراسيون كاراته معرفي كردم، اول قرار شد هر دو به عنوان مربي در كنار يكديگر كار كنيم اما تمامي اختيارات تيم با من باشد البته مجيد عبدالحسيني را همه مي شناسند و برايش مربي يا سرمربي بودن زياد مهم نيست.
    عبدالحسيني با اشاره به اينكه به عنوان سرمربي به سازمان تربيت بدني معرفي شده است، خاطرنشان ساخت: براي يك پست ممكن است گزينه هاي زيادي مد نظر باشد اما در نهايت يك نفر انتخاب شود، از اينكه ميان بهنام فر و پناهي چه گذشته است خبر ندارم ولي من بودم كه او را معرفي كردم.
    وي تاكيد كرد: دقيقاً از اينكه چرا بهنام فر در اردوها حاضر شد اطلاعي ندارم اما شايد همانطور كه رئيس فدراسيون اعلام كرده هماهنگي و تعاملي وجود نداشته است. من هنوز هم با او دوست هستم و مشكلي با كسي ندارم.
    سرمربي تيم ملي اميد يادآور شد: در اين تيم خلا زيادي احساس مي شود به طوريكه در دوره گذشته مسابقات جهاني نتوانستيم نتيجه بگيريم. تمام سعي من بر اين است كه بتوانم استاندارهاي تيم را با مسابقات جهاني نزديك كنم. براي كسب مدال به مسابقات جهاني خواهيم رفت اما هدف اصلي پشتوانه سازي براي بازي هاي 2014 اينچون خواهد بود.
    وي درباره برگزاري اردوها در سالن كبكانيان گفت: آنجا شرايط چندان مناسبي ندارد اما فدراسيون قول داده كه شرايط بهتر شود. كيفيت غذا نيز در كبكانيان زياد خوب نيست كه از سوي پزشك تيم ليست جديدي ارائه شده است. وضعيت اتفاق ها مثل آزادي است اما فضا در كبكانيان خيلي بسته است و اين در روحيه بچه ها اثر مي گذارد.