دلم پر می زند امشب برای حضرت باقر که گویم شرحی از وصف و ثنای باقر ، ندیده ی دیده ی گیتی به علم و دانش و تقوا کسی را برتر و اعلم به جای حضرت باقر. ولات امام باقر مبارک باد.
پاسخ : فرارسیدن اول ماه رجب ومیلاد امام محمد باقرعلیه السلام برهمگان مبارک التماس دعا السلام عليک يا محمد بن علي، ايّها الامام الباقر يابن رسول الله ...
پاسخ : فرارسیدن اول ماه رجب ومیلاد امام محمد باقرعلیه السلام برهمگان مبارک التماس دعا بر شما هم مبارك باد:shad2:
پاسخ : فرارسیدن اول ماه رجب ومیلاد امام محمد باقرعلیه السلام برهمگان مبارک التماس دعا تبریک میگم به تمام مسلمین
پاسخ : فرارسیدن اول ماه رجب ومیلاد امام محمد باقرعلیه السلام برهمگان مبارک التماس دعا اي مسلمانان تبريك مرا قبول كنيد
پاسخ : فرارسیدن اول ماه رجب ومیلاد امام محمد باقرعلیه السلام برهمگان مبارک التماس دعا :khodeshe: تبریک
پاسخ : فرارسیدن اول ماه رجب ومیلاد امام محمد باقرعلیه السلام برهمگان مبارک التماس دعا فرارسیدن ماه مبارک رجب و میلاد امام محمد باقر بر همگان مبارک باد پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:«ماه رجب برای امت من «ماه استغفار» است. رجب ماه خدا و ماه شعبان ماه من و ماه رمضان ماه امت من است. کسی که یک روز از ماه رجب را روزه گیرد، مستوجب خشنودی خداوند گردد، غضب الهی از او دور میگردد و دری از درهای جهنم به روی او بسته میشود.»