1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

بچه ها کوله بارمو جمع کردم ... خداحافظه همتون!

شروع موضوع توسط onlinesoheil ‏3/6/11 در انجمن بخش قرنطینه

1. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    دانش مي جويم !
    سلام ..... سلام آخر .....

اميدوارم همتون خوشحال و شاد باشين و آرزوي سلامتيتونو دارم

سريع ميرم سر اصل مطلب تا وقت باارزش شما دوستاي گلمو نگيرم

چند وقتي بود که حس ميکردم اينجا نميتونم حرفامو راحت و آزادنه بزنم ، اما هي به خودم ميقبولوندم که اشتباه فکر ميکردم .... براي همين يه تاپيک زدم (http://www.topforum.ir/thread53476-5.html#post82582 ) ... که حرفامو بزنم ، راحت ! آزادانه ! اما بدون توهين !!!!
    متاسفانه بعضيا استقبال نکردندو شروع به حذف تک تک پستام کردن !!!! خيلي راحت !!!! پاک ميکرد مينوشت فلان بود بيسار بود ... دفه بعديم برخورد ميشه !!!

ايناهاش :
    سلام برام نوشته بودي :
    لطفا پست 30یا30 نزارید . فکر کنم دومین یا سومین بار هست .
    دفعه بعدی باهاتون برخورد میشه .

جواب من :

حالا جواب من :

عزيزم ! درشت ! درشته درشت ! نوشته بودم علاقه اي به سياست ندارم !!!!! سياسي نيستم !!!! اونو پاک نکن !
    قطعا ديديش ! ولي پاک کرديش!
    تازه تهديدم کردي برخورد ميشه باهام ؟؟؟؟؟؟؟
    جالبه به خدا !!!! مضامين نوشته هام اصلا اون چيزي که فکر ميکني نبود! از اسم تاپيکمم مشخص بود !
    ولي واسه بار سوم !!!!!! سه تا از پستامو دقيقا توهمون تاپيک پاک کردي !!!!!! ( آخه آزادي بيانه ديگه !:divar: )
    من نميدونم شايد بايد بهت حق بدم ترس از ف ي ل ت ر شدن داري ولي نه بايد ديگه انقدر باشه !
    تازه چند وقت پيشها هم گذري رفتم گفتگو آزاد ، متوجه شدم چندتا پستو قفل کرديو گفتي تعطيله و .... !!!!
    واقعا با اين کارا فک کنم رنج سني تالار ميره زيره خط فقر بين 4 يا 5 سال ! زشته به خدا ! کودکستانه مگه ؟؟؟؟
    همه خوب و بدو از من و تو بهتر بلدن ... بهتره حق بدي ديگران تصميم بگيرن تا من و شما ....

بچه ها جدا اگه مشکلي دارين با پستاي من بهم بگين لطفا ديگه نذارم !؟

و در نهايت جواب دوسته خوبم :

سهیل جان این فروم فروم 30یا30 نیست دوست عزیز . شما با سایز 100 هم بنویسی اهل 30یاست نیستید فرقی در اصل پستتون نمیکنه . پست 30یا30 بنا به تشخیص بنده حذف یا ویرایش خواهد شد و تصمیم گیرنده در این مورد خود بنده هستم نه کاربران عزیز . اگه فروم فیلتر بشه شما میخواهید وقت بزارید و یک هفته در ارشاد سرگردان باشید یا من؟
    دوست گرامی شما نگران رنج سنی انجمن نباشید . ماشالله افرادی در این انجمن هستند که با کم سن و سال بودن بیشتر از سنشون میفهمند و فعالیت میکنند . اما من نمیتونم به خاطر یک تاپیکی که هیچ منفعتی برای سایت نداره ریسک کنم . من جز این پست ها و چند تا پست طنز فعالیت مفیدی از شما ندیدم . اگر واقعا اینجا رو دوست دارید بهتر هست با رعایت قوانین این سایت فعالیت کنید سهیل جان .
    درضمن ایجاد تاپیک های اعتراض در انجمن ممنوع هست و اگر معترض هستید میتونید از طریق ایمیل با بنده در میون بذارید.
    موفق باشید .

و حالا خداحافظي من :

کوله بارمو جمع کردم ميرم جايي که از من مطلب مفيد ببينن ! ميرم جايي که نترسن از افکارم ! ميرم جاييکه منفعتي داشته باشم واسه کسي ...... لطفا بچه ها خوبي بدي ديدين .... !!!!

کلام آخر : تنها آرزويم اينست که يادم کرديد بگوييد يادش بخير !

خداحافظ

AftabGardoon از این پست تشکر کرده است.
  2. Founder

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : بچه ها کوله بارمو جمع کردم ... خداحافظه همتون!

قرار نیست هر پستی مورد استقبال بگیره . خلاف قوانین باشه دوستانه تذکر میدیم و تکرار بشه برخورد میکنیم .
    درمورد بقیه حرفاتون که تکراری هم هست تو همون تاپیک جواب دادم .
    ممنون که مدتی در بین ما بودید و امیدوارم موفق باشید .

AftabGardoon از این پست تشکر کرده است.
  3. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

سلام به همه اومدم تا نظرمو بگم

ببین دوست عزیزمنم اوایل که تو دنیای نت اومدم مثل تو بودم تا هرکی هرچی می گفت بهم برمی خوردببیین منم از پست که ارسال کردی استقبال کردم و گاهی یه چیزای می گفتم البته با توجه به قوانین سایت اگه مدیران سایت به شما تذکرمیدن به نظرمن نباید دل گیربشی به قول خودت بهت گفتن اگه تکرارکنی باهات برخورد می شه اونم تو پی ام خصوصی و شما اومدی و این پاسخ مدیران رو تو عمومی بیان کردی

ببین ما جونها باید یاد بگیریم هرحرفی و هرجابیان نکنیم اگه این طورباشه که سنگ رو سنگ وانمی ایسته مدیران سایت هم مجبورند برای جلوگیری از فیلترشدم سایت به کاربری که گه گاه خطایی می کنه تذکرکوچولویی یاداوربشن منم خودم خیلی تذکرشنیدم واول جبهه گیری می کردم ولی وقتی منطقی فکرمی کردم می دیدم حق با طرفه می دونم الان ازحرف منم دلگیرمی شی ولی همه باید دست به ذست هم بدیم و برای بالا بردن سطح علمی .فرهنگی.اموزشی........این سایت بکوشیم

با رفتن من وشما وامثال ما هیچ چی تغییرنمی کنه چون هستند کسانی که بیان وجای ما رو بگیرند اونم تو یه چشم به هم زدن پس بمون وبه جای دل گیرشدن سعی دربالابردن سطوح علمی .تخصصی این سایت بکن مثل بقیه که این کارو دارندبه نحو احسنت انجام می دن من سایت ها وتالارهای زیادی رفتم ولی این تالار ومدیران این تالار تو محبت ولطف ومهربونی حرف اول و می زنن حرف من دلیل به چاخان کردن کسی نیست واقعیتی است که می گم........ .کات!

4. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    دانش مي جويم !

افتخاري بود در کنار شما دوستان .....

روزگاریست که شیطان فریاد می زند: آدم پیدا کنید! سجده خواهم کرد!

5. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113

گفتنی ها گفته شده هم محمد جان حرفه هاشونو گفتن
    هم پرستو جان که عین واقعیت رو بیان کردن وقتی پا میذاری تو دنیای نت خیلی چیزها باید مراعات بشه عین دنیای که توش داری زندگی میکنی
    هر جا هستین موفق باشین

6. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    محصل بودم

برای بار هزارم ههههههه البته قبلا اینو به خودم گفتن وقتی که هیچ جا شروع به فعالیت نکردم واین اولین فرومی بود که توش مشغول شدم اون موقع

اینجا یه محیط مجازیه باورش نکنید

گفتنی ها رو باید به کسی بگیید که میتونه در اون خصوص بهتون کمک کنه نه مثلا از کارمند جزء جزء شهر داری بیایین در مورد مشکل زیست محیطی سوال کنید
    سوال تون رو همیشه از ادمش بپرسین

منم یه روز خیلی اعصبا نی شدم امافکر کردم بعد هم خودم رو هم بقیه رو بخشیدم دوباره از نو شروع کردم پس دوست من شما هم همین کار رو کن
    منم ممکنه به دلیل امتحان ها نتونم بیام چند وقتی رو (دیدم موضوع به این حرف هم میخوره)

7. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

سهیلی جان شما نباید ناراحت بشید من از بودن شما توی تاپ فروم خیلی خوشحال شدم اتفاقا هم توی تایپک شما هم شرکت کردم ولی تا جایی که تونستم مراعات کردم ببین من هم وقتی اومدم اینجا هم خیلی اشتباه کردم چرا دروغ بگم بارها بهم تذکر دادن هم میترا و هم محمد ناراحت هم شدم ولی نشستم با خودم فک کردم
    و دوباره تلاش کردم و الان با اینکه مدیر کل انجمن هستم هنوز که هنوزه بهم تذکر میدن پیش پای شما محمد بهم باز تذکر داد ولی ناراحت نشدم رفتم و تصحیح کردم
    سرگرمی من اینجاس و با اومدن به اینجا وقتای خوشی رو میگذرونم و دوست ندارم اینجا فیلتر یا بسته بشه
    پس خواهشا ناراحت نشو همونطور که پرستو گفت با رفتن تو هیچ اتفاقی نمی افته جایی شما رو یکی دیگه میگیره پس بیا با هم بیشتر تلاش کنیم و تالارمون رو بهتر از بهتر بسازیم و موفق بشیم و با افتخار سایتمون رو به بقیه معرفی کنیم ببخشید سرتون رو درد آوردم مرسی واین تایپک هم فرصتی شد که از محمد و میترا سجاد و علی و وحید و افشین و بقیه دوستان که توی تاپ فروم فعالیت میکنن تشکر کنم و از بودن در کنارتون خوشحالم دست همتونو می بوسم واقعا به داشتن دوستانی مثل شما افتخار میکنم ممنون از همتون

M!TRA از این پست تشکر کرده است.