سلام به برو بچ فروم حالتون خوبه هم اکنون با خبر شدیم یکی از بچه های فروم قرار هم چین بره سر خودش رو شلوغ کنه از اون جایی که قرار بود موضوع کاملا محرمانه بمونه ولی من دلم نیامد شما دوستان رو تو این جشن سهیم نکنم گفتم یه تاپیک بزنم ولی اسم نمیبرم تا خودش بیاد و بگه حالا صمیمانه بهش تبریک بگیین تا بیاد خودش بگه اگه نگفت خودم در اخر میگم لطفا حدسای خودتون رو هم بگیین که کدوم یکی از بچه های فروم هست انشا الله به پای هم پیر شن ببخشید یکم خنک این موضوع رو گفتم حالا همه دس دس دس
پاسخ : ازدواج یکی از بهترین دوستان فروم خوب تو که اسم نمی بری می زاشتی تاپیکشم همون موقع می زدی حالا میمیریم ازکنجکاوی:khande::khande::khande::khande: نه شوخی کردم منم پیشاپیش به دوستت تبریک می گم:shad::shad::shad:
پاسخ : ازدواج یکی از بهترین دوستان فروم امید جان وقتی یک نفر به شما اعتماد میکنه شما که نیابد لو میدادی /./././.به هر حال /././././.:shad2:
پاسخ : ازدواج یکی از بهترین دوستان فروم ههههههههههه شما تبریم نگو بعد که خودش امد گفت متوجه میشین کی بود منم اسم نبردم چون بعد از دستم شاکی میشه به هر حال سر کاری باشه نباشه من که خوشحالم پیش پیش تبریک میگم مبارک باشه دس راستون رو هم به سر ما جونا بکشین لطفا بایت میگم پیش قاضی و ملق بازی / اون منو میبخشه اخه میدونه نمیتونستم نگم / اخه تابلو . هست که میبخشه
پاسخ : ازدواج یکی از بهترین دوستان فروم حداقل یه راهنمایی کن بگو مدیره یا کاربر؟ به هرحال هرکس هست بهش تبریک میگم ایشالا خوشبخت بشه
پاسخ : ازدواج یکی از بهترین دوستان فروم من که نیستم!!!!پس یعنی کی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sarma: اخه چرا به من نگفت!وای خدا من چی لباس بپوشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!okhi: تبریک میگم:gol2:---یه دستی هم به سر بقیه بکش هر کی هستی!!!!!!!!!!!!:wink:
پاسخ : ازدواج یکی از بهترین دوستان فروم :mabhot:نسرین جون اگه فهمیدی به منم بگو از کنجکاوی دارم میمیرم. راستی منم به این دوست عزیز تبریک میگویم امید وارم به پای هم پیر بشن نسرین جون بابت لباس نگران نباش اقا امید و اقا محمد قرار شده برا دخترای فروم لباس مناسب بخرن میتونی هر لباسی که دوست داری فقط سفارش بدی اونا هم درکمترین مدت لازم فراهم میکنند خخخخخخخخخخخخخ :mach:
پاسخ : ازدواج یکی از بهترین دوستان فروم ازدواج پیوندی است که هیچ کس در آن ضرر نمیکند. اگر همسر خوبی بدست آوردی خوشبخت میشوی و در غیر اینصورت فیلسوف میشوی !:nazi: پیوندتان مبارک:gift:
پاسخ : ازدواج یکی از بهترین دوستان فروم خب دیگه بهتره اسم شخص مورد نظر رو خودم بگم تا شک و سوء تفاهم ها بر طرف شه ایشون هستن یکی از اعضای فروم و هم دوره ای من تو دانشگاه انشا الله سرش خلوت شه دوباره به فروم بر میگرده که فکر نکنم سرش به این زودی ها دیگه خلوت شه astalavista http://www.topforum.ir/member6016.html هم اسم یکی از مدیران فروم هم هست همون مدیری که از همه بزرگ تره