سلام من مي خوام شناختمو از مديران دونه دونه بگم شكه نشيد كه آقا محمد آخره چون تو تحقيق مهربونياشم:wink: اول كيانا خانوم::::::::::::: هي واي من يه دختر محترم 15 ساله يه كم سختگيره اما دوست داشتني بهش گفتم يه سوپرايز برات دارم و اينم سوپرايزشه اميدوارم خوشش اومده باشه زياد اهل شوخي نيست ولي خيليييييييي مهربونه با حيا و زود رنج يه چيز بهش ميگي زودي قهر ميكنه آخي در كل يكي از بهتريناي تاپ فرومه من براش آرزوي موفقيت مي كنم:hey:
پاسخ : شناخت من از مديران عزيز خب واسه فروم زحمت داره کشیده میشه همه بچه ها فعالان هست خب من هیچ وقت به چشم یه مدیر بهشون نیگاه نکردم جدی میگم چون از مدیرا خوشم نمیاد (یکم تلخ بود ولی خب منم دیگه همینی که هست ) در کل همیشه حس کردم واقعا دوستانم هستن خیلی هم دوس شون دارم حالا فعلا که دارم درس میخونم بعد میام همینو ویرایش میکنم تک تک میگم شخصیت ها شون رو یکم خوشحال شیم درضمن پاور عزیز کی میگه ماستم ترشه خودتم یه مدیری ههههههههه خب shabnam نمشناسمش aidin نمشناسمش خوب ali نمیشناسمش Alii یکی از بچه های گل فروم شوخی نداره ولی مهربونه یه خوره هم بر خورداره یعنی به دلش میگییره Amin فقط میدونم داداش محمد هست Amir_Dragon نمیشناسمش Amir_Mr نمیشناسمش byte اینو دیگه اصلا حرفش رو نزندی ناشناسه کسی فهمید کیهبه منم بگه ولی خیلی بچه گلیه faranak یه دختر خوب ،حرف گوش نکن عشق فینگلیسی نوشتنه اینم یه خورده بر خورداره FarnoOsh یه سری پست ازش دیدم باید ادم خوبی باشه ولی نمیشناسمش hastii یه خانوم گل با جنبه شوخ طبع البته حق داره چون بزرگه فرومه Kiana از دیری هست ندیدمش همون پارمیسه نمیدونم ولی میدونم غرور نداره دختر خوبی هست KING نمیشناسمش minaaa بله اینم یه دختر خوب دیگه با جنبه فقط نمیدونم چرا همش اخر اسمش رو میکشه مثه بیتاااااا omid_bnt ههههههههه رسیدیم به اصله کاری بچه زیاد بدی نیست ولی خوب هم نیست رک بگم خیلیی ..... هست SAJJAD اولین دوست من تو فروم خیلی بچه خوبی هست خیلی دوستش دارم جدیدا همش با موبایل میاد ولی دمش گرم حدالقل میاد TopForum افشینه دیگه هر وقت اسم این میاد دنبالش فرناز هم میاد هر دوشون بچه های خوبی ان دوستشون دارم __marshal__ نمیشناسمش آسانا نمیشناسمش ولی دختر خوبی هست ماهان نمیشناسمش پرستو دختر خوبی هست ahoo تو بحث ازاد خیلی دوس داره تاپیک بزنه دخترخوبیه headstrong نمیشناسمش NaSrIn درست نمیشناسمش 3mane shab@ یکی از دخترای خوب فروم با جنبه با کمالات اولین کسی بود که تو فروم نمیدونم چرا بی دلیل باهاش بحثم شد ولی دختر خیلی خوبی هست فعلا هم نمیدونم چرا فروم نمیاد H O P E نمیشناسمش HACKer.javan معلوماتش بدک نیست ادمه خوبی هست HeLeN دختر خوبی بود یادش به خیر جدیدا هم کم پیداست iran نمیشناسمش ساحره نمیشناسمش Mitra یکی از بهترین های فروم از مطالبش واقعا خوشم میاد ولی تا الان بر خوردی باهاش نداشتم پس نمیشناسمش Mohammad اینو دیگه همه باید بشناسن حرص میخوره در حد المپیک فقطتم من خوب میشناسمش ولی چیز درموردش نمیگم فکر نکنید چون بد بود نگفتم اتفاقا بر عکس (پیش خودمون بمونه بد که هست) ولی خب جنبه مثبت زیاد داره که نمیگم امیدوارم همه رو گفته باشم اگه کسی جا موند ببخشید بچه هایی رو هم که گفتم نمیشناسم فقط چون باهاشون بر خوردی نداشتم کم ازشون پست دیدم رو واسه همین جسارت نکردم اینم لیست http://www.topforum.ir/showgroups.php
پاسخ : شناخت من از مديران عزيز دارام داروم دارام دروم علي: علي جون ناظمه اما قبلا مدير بوده و از اون كله گنده هاي سايته (هههههه) خيلي خوشخندس آرم جهانيم با هم ساختيم درسته ناظمه اما خاكيه و با همه مهربونه:khodeshe: كلي با هم ي گيم و ميخنديم خيليم راز داره خلاصه ما همه جوره دوستش داريم و نوكرشمost:
پاسخ : شناخت من از مديران عزيز بابا خیلی باحالی من کوچیکتم داداش.... مرسییییییییییی:mach::mach::mach::mach:
پاسخ : شناخت من از مديران عزيز پرستو نور عزيز: يك مدير نجيب و محترم همزمان با خودم مدير شد ولي اون فعاليتش خيلي از من بهتر بود خيلي مهربونه تاپ فرو جايي براي اينطور كساس
پاسخ : شناخت من از مديران عزيز Top forum: اسمشو نمي دونم اما چند باري باهاش حرف زدم روشن فكر و قدر شناسه يه پسر مهربون آواتاراشم كه همش در حال تغييره خلاصه خوب و دوست داشتنيه:khodeshe:
پاسخ : شناخت من از مديران عزيز ميترا: اين ميترا خانوم من نمي دونم چي شد اما مدير كل سايت شد تلاش و كوشش در حد لاليگا مهربونه و كار كن لايق مديريت كل رو داره كه هيچ يه چيز از اون بيشتر اونم باعث افتخار تاپ فرومه كه اين همه اشخاص كوشا رو در خود جاي داده هر جا هست ميترا خانوم اميد وارم سلامت باشهokhi:
پاسخ : شناخت من از مديران عزيز Power Man ممنون از لطف شما درکنارخوبان من خوبم به نظرمن وقتی ادمین یک سایت خوب باشه همه خواه ونخواه خوب می شن اصلا مگه تو تاپ فروم بد هم داریم