مادر، ای لطیف ترین گل بوستان هستی، ای باغبان هستی من، گاهِ روییدنم باران مهربانی بودی که به آرامی سیرابم کند. گاهِ پروریدنم آغوشی گرم که بالنده ام سازد. گاهِ بیماری ام، طبیبی بودی که دردم را می شناسد و درمانم می کند. گاهِ اندرزم، حکیمی آگاه که به نرمی زنهارم دهد. گاهِ تعلیمم، معلمی خستگی ناپذیر و سخت کوش که حرف به حرف دانایی را در گوشم زمزمه می کند. گاهِ تردیدم، رهنمایی راه آشنا که راه از بیراهه نشانم دهد. مادر تو شگفتی خلقتی، تو لبریز از عظمتی؛ تو را سپاس می گویم و می ستایمت. مدیریت سایت این روز عزیز و فرخنده رو به همه مادران عزیز تبریک میگوید مادر عزيز در برابرت كويري تشنه هستم ودر انتظار باران محبتت غنچه اي هستم در دستان گرم تو كه با اشكهاي پاكت سيراب مي شوم . در درياي بي كران چشمانت پاكي وعشق را ديده ام و مي خواهم چون كبوتري سبكبال در پهنه اين آسمان پرواز نمايم . و اكنون از تولد مهر صداي بلبلان ترانه ساز زمين است و اين ترانه نوايي است كه قلب هاي آدميان را به تپش وا مي دارد. پس مادر اي مهربان ترين پيوند ، هستي ام به عشق تو زنده است و رأفتت و شهامتت در قلب انسانيت حك شده است. و تو را اي ُدرج بينواي مرواريد خِرد چگونه بايد در اين بُرهه از زمان نمايان ساخت كه قصه شجاعت و ايمانت از تمام شمع ها فروزان تر است روزت را همواره ارج مي نهيم و رايحه ايثار و محبتت را در جانمان مي ستاييم .
پاسخ : میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر و روز زن مبارک ....! _______ فرشته ای به نام مادر _______*(روز مادر مبارک)* کودکی که آماده تولد بود نزد خدا رفت و از او پرسید: “می گویند فردا شما مرا به زمین می فرستید، اما من به این کوچکی و بدون هیچ کمکی چگونه میتوانم برای زندگی به آنجا بروم؟” خداوند پاسخ داد: “از میان تعداد بسیاری از فرشتگان، من یکی را برای تو در نظر گرفته ام. او از تو نگهداری خواهد کرد.” اما کودک هنوز مطمئن نبود که میخواهد برود یا نه: “اما اینجا در بهشت، من هیچ کار جز خندین و آواز خواندن ندارم و اینها برای شادی من کافی هستند.” خداوند لبخند زد: “فرشته تو برایت آواز می خواند، و هر روز به تو لبخند خواهد زد . تو عشق او را احساس خواهی کرد و شاد خواهی بود.” کودک ادامه داد: “من چطور می توانم بفهمم مردم چه می گویند وقتی زبان آنها را نمی دانم؟” خداوند او را نوازش کرد و گفت: “فرشتة تو، زیباترین و شیرین ترین واژه هایی را که ممکن است بشنوی در گوش تو زمزمه خواهد کرد و با دقت و صبوری به تو یاد خواهد داد که چگونه صحبت کنی.” کودک با ناراحتی گفت: “وقتی می خواهم با شما صحبت کنم، چه کنم؟” اما خدا برای این سؤال هم پاسخی داشت: “فرشته ات، دستهایت را درکنار هم قرار خواهد داد و به تو یاد می دهد که چگونه دعاکنی.” کودک سرش رابرگرداند وپرسید: “شنیده ام که در زمین انسانهای بدی هم زندگی می کنند. چه کسی از من محافظت خواهد کرد؟” - “فرشته ات از تو محافظت خواهد کرد، حتی اگر به قیمت جانش تمام شود.” کودک با نگرانی ادامه داد: “اما من همیشه به این دلیل که دیگر نمی توانم شما راببینم، ناراحت خواهم بود.” خدواند لبخند زد و گفت: “فرشته ات همیشه درباره من با تو صحبت خواهدکرد و به تو راه بازگشت نزد من را خواهد آموخت، گر چه من همیشه درکنار تو خواهم بود.” در آن هنگام بهشت آرام بود اما صداهایی از زمین شنیده می شد. کودک می دانست که باید به زودی سفرش را آغاز کند. او به آرامی یک سؤال دیگر از خداوند پرسید: “خدایا ! اگر من باید همین حالا بروم لطفاً نام فرشته ام را به من بگویید.” خداوند شانه او را نوازش کرد و پاسخ داد: “نام فرشته ات اهمیتی ندارد. به راحتی می توانی او را مادر صدا کنی” روز مادر رو پیشاپیش به تمام مادران ایران زمین تبریک میگم عـــــــــــــــــــــــــشــــــــــــــــــــــــــقــــــــــــــــــــــــــــــــــمــــــــــــــــــــــــــــــــــ فــــــــــــــــــقــــــــــــــــــــــطـــــ مـــــــــــــــــــــــــــــــــادرمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روز زن؛ روز مهرباني است روز زن، يک روز چندوجهي است، وقتي سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) بدين عنوان ناميده شد، اولين پيامش براي زنان اين بود که نگاهشان را بالا بگيرند و به سرمشقي نگاه کنند، که حقيقت زندگي است و از او براي اصلاح روش ها و خلق و خوي ها و ارتقاي سطح زندگي خود درس بگيرند. درس ها را به صحنه زندگي درآورند تا روزگار ما بهتر شود. پيام ديگرش هم اين بود که مردان را وا دارد نگاه از دوربردارند و به همين نزديکي- درخانه خويش- اندازند و بدانند مهم ترين وظيفه شان را نبايد از ياد ببرند و يادشان بيايد و بماند که اگر قرار است به بالادست ها و دوردست ها بروند بايد به کوهي که در خانه پشت گرمي شان مي بخشد سلام کنند که راست گفته اند پشت هر مرد موفق، يک زن بزرگ قرار دارد و باز چشم فرزندان را باز کنند به بزرگي مقام مادر، که اگر خود طالب بزرگي هستند بايد در برابر اين بزرگ، کوچکي کنند و باز پيام ديگر اين نام گذاري، هوشيارکردن جامعه است به انصاف و رواداري نسبت به زنان و آموختن مهرباني و عطوفت از مادران و... اما آيا پيام هاي اين نام گذاري را دريافته ايم؟ آيا به اهداف متعالي ماجرا پي برده ايم و چندگامي بدان نزديک شده ايم؟ اجازه بدهيد با چند پرسش بحث را ادامه دهيم که آيا به واقع در زندگي خود از حضرت فاطمه(س) الگو گرفته ايم؟ اويي که براي همسرش بهترين زن ، براي فرزندانش بهترين مادر و براي پدر، دختري به مقام مادري رسيده و براي جامعه اسوه اي تام و تمام بود. آيا چنين شده اندجامعه هدف اولين پيام اين نام گذاري؟ ديگر گروه مخاطب چطور؟ آيا چشم مردان به گوهري که به نام زن، به نام مادر در خانه دارند بينا شده است تا قدرش بدانند و بر صدر بنشانند؟ فرزندان چطور؟ آيا به فهم صفا و صميميت مادر رسيده اند که حرمتش را- آنگونه که بايد- حفظ کنند؟ نگاه جامعه به زن چگونه است؟ آيا فراتر از جسميت و جنسيت، به انسانيت او- که احترام برانگيز است- نگاه کرده است؟ اجازه بدهيد يک سويه ديگر بحث را به اختصار بررسي کنيم؛ آن چه امروز هست، آن چه به عنوان روز زن و روز مادر در ذهن و رفتار مردم هست چيست؟ يک رسم نو در کنار خيلي از رسم هاي کهن که در مدت کوتاهي از يک سنت صددرصد حسنه به يک رسم تبديل شده است که حاشيه وآسيب هم دارد. هرچقدر هنوز درصد خوبش خيلي مي چربد اما از همين اوايل بايد مراقب بود اين آيين خوب به يک رسم به دوراز فلسفه نام گذاري تبديل نشود. مثلا خريد هديه، چشم ها را به هم چشمي نکشاند، اول رفتن خانه مادر يا مادرهمسر، منيت ها را زنده نکند، تکلف، اين تکليف زيباي قدرداني و قدرشناسي را به دشواري نکشاند. يادمان باشد، فلسفه اين نام گذاري احياي سنت قدرداني و توجه دادن به خوبي ها و الگوگيري از حضرت زهرا(س) است نه مشق خودنمايي و چشم وهم چشمي و خودخواهي و خودبيني و... خيلي چيزهاي ديگر، از بي بي فاطمه(س) بياموزيم، چگونه زندگي کردن را، تا خداوند روشنايي راه و ضمير را تقديرمان فرمايد...