چقدر به شخصه به شانس اعتقاد داري ؟؟؟ :mat: اينم از چراغه اول که خودم روشنش کردم : نظر من : دربارهء شانس نمیدونم. بزرگان میگن هیچ چیزی تصادفی نیست. اما چیزی به نام فرصت وجود داره. و باید قاپیدش! و نظر شما ... ؟؟؟؟؟ :gol3:
پاسخ : چقدر به شانس اعتقاد داري ؟؟؟ عمرا /.//...............به اندازه صفر مطلق/././من خودمو././..........................اااااااااااااااااااااراده ام...................تازه اگه فرصتی ام باشه خودم/./.بوجودش میارم/./.در واقع اسمش شانس نیست/./../............../././.ast:
پاسخ : چقدر به شانس اعتقاد داري ؟؟؟ اصلا به شانس اعتقاد ندارم با بایت موافقم هر ادمی به هرجایی که برسه از شانسش نیس از اراده شه
پاسخ : چقدر به شانس اعتقاد داري ؟؟؟ من به اراده اعتقاد دارم ولی گاهی اوقات یه اراده قوی تر از مال خودم رو حس میکنم که با من مخالفت میکنه و گاهی همون اراده به من کمک میکنه ، البته بی دلیل مخالف نیست (به دلیل متکبر بودن من مخالف میشه...) از زیبایی های نظام دنیا بر پایه احتمال بودن عموم رخداد های اونه! یعنی اتفاقی و بدون نظم خاص... من احتمال ریاضی رو قبول دارم... اما اگر دقیق به هر چیزی نگاه کنیم کاملا با دلیله و حتما میباید به همون صورت اتفاق بیوفته ... به این میگم تقدیر و بهش اعتقاد دارم... پیام بازرگانی تموم شد...
پاسخ : چقدر به شانس اعتقاد داري ؟؟؟ فردین الحق که ابانی هستی دمت گرم خوب جواب میدی تخصصی و قانع کننده و بی ربط هههههه مثه حودمی شانس چی هست اول اینو یکی برام معلوم کنه تا بگم دارم یا نه
پاسخ : چقدر به شانس اعتقاد داري ؟؟؟ امکان نداره اتفاقی و بدون نظم خاص باشه /./.نظام علت و معلولی هست داداش../...........................
پاسخ : چقدر به شانس اعتقاد داري ؟؟؟ امید جان امیدوارم به دردت بخوره ... . چقدر به شانس اعتقاد داريد