پاسخ : احادیث زیبا از معصومین (علیه السلام) امام علی (ع): با دروغگو مشورت نکن , زیرا او مانند سراب است که دور را در نظرت نزدیک و نزدیک را در نظرت دور نشان میدهد مشورت کردن دیده هدایت و راهیابی است و کسی که به رای خود اکتفا کند خود را به خطر افکنده است پیامبر خدا (ص): نهمین حجت خدا از نسل امام حسین (ع) قائم اهل بیت من و مهدی امت من است , شبیه ترین افراد به من است در سیمایش و در گفتارش و رفتارش
پاسخ : احادیث زیبا از معصومین (علیه السلام) امام صادق (ع) : ای زراره,آسمان چهل صبحدم بر حسین(ع)گریست امام علی (ع) : زیبایی مرد بردباری اوست امام علی (ع) : هر ** برای فخر فروشی کاری کند , روز قیامت خداوند او را رو سیاه محشر میکند رسول خدا (ص) : کاسب راستگو در روز قیامت زیر سایه عرش است
پاسخ : احادیث زیبا از معصومین (علیه السلام) امام علی(ع): انصاف برترین خصلت هاست امام علی(ع): فخر فروشی را کنار بگذار و تکبر را فرو نه و به یاد قبرت باش از ادعیه زمان غیبت: خداوندا , حجت را به من بشنا سان , چرا که اگر حجت خود را به من نشناسانی از دینم گمراه میشوم
پاسخ : احادیث زیبا از معصومین (علیه السلام) امام صادق (ع) : زمین حتی یک روز هم بدون امامی از ما خاندان که امت به او پناه می برند باقی نخواهد ماند رسول اکرم (ص) : خداوند برکت را در عسل قرار داده است , درمان دردها درآن است و هفتاد پیامبر برکت آنرا از خداوند خواسته اند امام علی (ع) اندیشیدن درباره نیکی انسان را به نیکوکاری می کشاند
پاسخ : احادیث زیبا از معصومین (علیه السلام) رسول اکرم (ص) : زمانی بر مردم خواهد آمد که درونشان آلوده اما آشکارشان نیکو خواهد بود رسول اکرم (ص) : هر ** یتمی را سرپرستی کند تا آنکه بینیاز شود , خداوند به سبب این کار بهشت را بر او واجب سازد هم چنان که آتش دوزخ را بر خورنده مال یتیم واجب ساخته است امام هادی (ع) : کسی که از آفریدگار اطاغت کند نارضایتی مردم برایش اهمیتی نخواهد داشت
پاسخ : احادیث زیبا از معصومین (علیه السلام) رسول گرامی اسلام (ص) : شعبان ماه من و رمضان ماه خداست , هر که ماه مرا روزه بدارد در روز قیامت شفیع او خواهم بود امام علی (ع) : با مهدی ما , حجت های الهی پایان می پذیرد , او آخرین امام و نجات بخش امت است امام حسین (ع) : کسی که در دوران غیبت حضرت مهدی (عج) بر آزار و تکذیب شکیبا باشد همچون کسی است که در کنار رسول خدا با شمشیر جهاد کرده است امام باقر (ع) : هر ** قائم ما را درک کند و در رکابش به شهادت برسد پاداش دو شهید خواهد داشت امام صادق (ع) : خوشا به حال پیروان قائم ما که در عصر غیبت او منتظر ظهورش و در ظهورش فرمانبدار اویند امام کاظم (ع) : قائم کسی است که زمین را از دشمنان خدای متعال پاک میکند و آنرا پر از عدل و داد میکند همان گونه که پر از ظلم و ستم شده بود حضرت مهدی (عج) : برای فرج من بسیار دعا کنید که فرج شما نیز در آن است
پاسخ : احادیث زیبا از معصومین (علیه السلام) ره آورد حکومت حضرت مهدی (عج): بدانید، آن ** از ما که فتنه های آینده را دریابد، با چراغی روشنگر در آن گام می نهد، و بر همان سیره و روش پیامبر (ص) و امامان (ع) رفتار میکند تا گره ها را بگشاید، بردگان و ملت های اسیر را آزاد سازد. جمعیت های گمراه و ستمگر را پراکنده و حق جویان پراکنده را جمع آوری می کند. سال های طولانی در پنهانی از مردم به سر می برد، آن چنان که اثر شناسان، اثر قدمش را نمی شناسند، گرچه در یافتن اثر و نشانه ها تلاش فراوان کنند. سپس گروهی برای در هم کوبیدن فتنه ها آماده می گردند، و چونان شمشیر ها صیقل می خورند. دیده هاشان با قرآن روشنایی گیرد، و در گوش هاشان تفسیر قرآن طنین افکند، و در صبحگاهان و شامگاهان جام های حکمت سر می کشند. حضرت امیر (ع)
پاسخ : احادیث زیبا از معصومین (علیه السلام) پیامبر اکرم (صلی الله علیه) فرمودند: خداوند از بندة مؤمنش قول گرفته که سختیها را در دنیا به جان بخرد آن گونه که نان آوران خانه از زیر دستان خود پیمان می گیرند که در غیبت او چهار چوبهای مورد نظر را محترم دارند. هر چه به زمان ظهور نزدیکتر میشوید به افکار و اعمالتان پوشش تقیة بیشتری دهید. منبع : کتاب بحارالانوار جلد 67
پاسخ : احادیث زیبا از معصومین (علیه السلام) امام سجاد (ع) : هر ** در دوران غیبت قائم ما بر ولایت ما ثابت قدم بماند خدا پاداش هزار شهید به او میدهد امام سجاد (ع) : هنگامیکه مهدی قائم قیام کند خداوند بیماری را از هر مومنی می برد و نیروی او (جوانی) را به او بر می گرداند امام هادی (ع) : برای فرزندم مهدی غیبتی خواهد بود که مردم در آن مدت به تردید خواهند افتاد مگر آنان که خداوند نگاهشان بدارد پیامبر خدا (ص) : شیعیان در دوران غیبت مهدی (عج) از نور وجودش فروغ می گیرند و از ولایتش بهره مند میشوند آنگونه که مردم از خورشید پشت ابر بهره مند میگردند حدیث قدسی : حکومت او (حضرت مهدی عج ) را ادامه خواهم داد و روزهای حکومت حق را تا روز قیامت میان اولیای خودم خواهم گرداند امام علی (ع) : مهدی (عج) مردی از ما از فرزندان فاطمه است پیامبر اکرم (ص) : حتی اگر جز یک روز از روزگار باقی نمانده باشد , خداوند مردی از خاندان مرا بر می انگیزد تا زمین را پر از عدل و داد کند
پاسخ : احادیث زیبا از معصومین (علیه السلام) خبر از ظهور و سیستم حکومتی حضرت مهدی (عج): او خواسته ها را تابع هدایت وحی میکند. هنگامی که مردم هدایت را تابع هوس های خویش قرار می دهند. در حالی که به نام تفسیر، نظریه های گوناگون خود را بر قرآن تحمیل می کنند، او نظریه ها و اندیشه ها را تابع قرآن می سازد. در آینده، آتش جنگ میان شما افروخته می گردد، و چنگ و دندان نشان می دهد. ... آگاه باشید! فردایی که شما را از آن هیچ شناختی نیست، زمامداری حاکمیت پیدا می کند، که غیر از خاندان حکومت های امروزی است و عمال و کارگزاران حکومت ها را بر اعمال بدشان کیفر خواهد داد. زمین، میوه های دل خود را برای او بیرون می ریزد، و کلید هایش را به او می سپارد. او روش عادلانه در حکومت حق را به شما می نمایاند، و کتاب خدا و سنت پیامبر (ص) را که تا آن روز متروک ماندند، زنده می کند. حضرت امیر (ع)