حاضرید بخاطر که بتونید یه دختری رو گول بزنید دست به همه کار بزنید؟:wink: مثلا براش الماس بیارید یا ... ( ناراحت نشید ها )
پاسخ : پسرا بخونید>> دقیقا موافقم ولی خوب یکی از این گول خورده ها کچلت کرد:khande2::khande2: اوتار جدیدی رو بزار موقشنگ
پاسخ : پسرا بخونید>> بابا دخترا با پفک نمکي ام گول ميخورن !! الماس ديگه خيلي سنگينه !!!!!!!!!!!!! مگه ميخوام آنجلينا جولي يا ناتالي پورت منو گول بزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mabhot:
پاسخ : پسرا بخونید>> تا حالا چند تا پفک نمکی براشون خریدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بسوزه پدر تجربه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:khande2:
پاسخ : پسرا بخونید>> هرچي داشتم شد پفک نمکي !!!!!!!!!!!!! چي توزو اشي مشي توسط خودم پولدار شدن رفت !!!!!!!!!! ivane:
پاسخ : پسرا بخونید>> پس چرا داداش.......توی ( ما پســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــرها و شما....)..گفتی دخترای این دور زمونه میان جلو تو خودت الان که اعتراف کردی براشون پفک میخری ....ها .........حواست نبود ....مچتو گرفتم......:khande2:
پاسخ : پسرا بخونید>> خب خودش مياد ميگه آقا سهيل برام پفک ميخري ؟؟؟؟؟ چيکارش کنم ؟؟؟ دلم نمياد به خدا !!