1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

خستگي سفر با اتوبوس فرصت دويدن در جايزه بزرگ را از من گرفت

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏2/5/11 در انجمن سایر ورزش ها

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: ركورددار دوي 110متر مانع گفت: خستگي مسير سفر 7 ساعته با اتوبوس فرصت دويدن در جايزه بزرگ تهران را از من گرفت.

روح‌ الله عسگري در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس عنوان كرد: دعوت‌نامه من به منظور شركت در جايزه بزرگ دوهاي سرعت در تهران براي روز جمعه بود و من براي شركت در اين مسابقات با توجه به اين كه هزينه اسكان و رفت و آمد بر عهده ورزشكاران بود همان روز مسابقات با اتوبوس از گرگان راهي تهران شدم.
    وي افزود: مسير 7 ساعته مرا تا حدي خسته كرده بود كه تلاشم براي گرم كردن پيش از رقابت فايده‌اي نداشت و من ترجيح دادم ندوم.
    عسگري در خصوص تمرينات آمادگي خود عنوان كرد: پس از بازي‌هاي آسيايي گوانگجو تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتم و در حال حاضر نيز آماده رقابت هستم. با توجه به اين كه براي شركت در جايزه بزرگ آسيا در چين از سوي برگزار كننده مسابقات دعوت شده‌ام قصد دارم در اين ميدان شانس خود را براي كسب ورودي المپيك به محك بگذارم.
    ركورددار دوي 110متر مانع افزود: به گفته آشتياني سرپرست فدراسيون نام من نيز در فهرست نفرات اعزامي به جايزه بزرگ چين از سوي فدراسيون است و من تلاش خود را براي رسيدن به نتيجه خوب و ورودي المپيك كه 8 صدم با آن فاصله دارم به كار خواهم بست.