پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز اسم بازی هست FANTASTIC4واسم فایل فشرده اش است tffourکه از سایت bindownloadدانلود کنم و سه پارت است
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز عزیز راهنمایی اون مرحله به این شیوه هستش. .. وقتی بازی شروع شد به سمت کنترل مرکزی در برو و هکش کن ...سعی کن سریع هک کرن رو یاد بگیری چون در طول بازی چندین بار دیگه باید اینکارو تکرار کنی..خب تو هک کردن رو بلدی پس بیشتر توضیح نمیدم... وقتی این در هک شد میری جلوتر چند تا گارد رباتی هست که باید نابودشون کنی...وقتی نابودشون کردی تا آحر سالن برو و یه در دیگه هست تهش که باید هکش کنی وقتی هک شد یه گارد محافظ واست در میاد ازش...اونو تا اتاق بعدی تعقیب کن ...در این لحظه تو بازی بهت یاد میده که چطوری از قدرت مشت کشی خودت استفاده کنی...از این قدرت روی گارد رباتی روی پنجره استفاده کن و به اتاق بعدی برو...حالا یاد میگیری که چطوری دفاع و استفاده کنی از مین های عنکبوتی... در این اتاق هم ربات ها رو بکش و در انتها به سمت راست برو تا به یه کنترل مرکزی دیگه برسی هکش کن ..هکش کردی جلوتر یه کی دیگه واسه هک هستش و اونم هک کردی تموم میشه این مرحله... این مرحله اسمش Reed’s Escape: بودش که واست ترجمه کردم... بین از این جلو تر رفتی یعنی من مرحله بعد رو که اسمش Intro 3 - Human Torch: هستش رو هم باید ترجمه کنم واست؟ موفق باشی..
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز با کدوم کلید چی رو نابود کنی ؟ همه چی رو تو خود بازی توضیح میده اینا جزو راهنمای بازی نیست که من بتونم کمکت کنم...چون کلید ها رو نمیگه توی راهنما فقط توضیح میده چطوری بری جلو.... حالا تو واقعا نمیدونی با چه کلیدی ربات هارو میشه زد ؟
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز نه نمی دونم ممنون میشم بگی اگه میشه رمز بازی نمونه اصلیPrototype رو برام پیدا کن راستی یادم رفت اونی که تومیگی کلا یه رباط هست و یه رباط اول راهه ویه رباط آخر سالن واکدوم دکمه رو برای هک کردن استفاده کنم چند سالته
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز والا من چون خودمم بازی نکردم همه چیزی که میدونم همونیه کهبالا نوشتم اونم از روی راهنمای اصلیش ترجمه کردم... او ن رمز هایی رو که میخوای توی انجمن رمز تو بخش درخواستی یه تاپیک بزن من اونجا جوابت رو میدم..... 20 سالمه :love0041::ashamed0001:
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز ببخشید سال نو ت مبارک انشاء الله سالی پر از موفقیت داشته باشی .لطفا به این سوال ها جواب بده . کدوم بازیکن خارجی و بازیگر خارجی وکدوم بازیگر ایرانی و بازیکن ایرانی وبه نظرت تو بازی کشتی کج 2012 کی از همه قوی تره. اهل کجایی اگر بازی جالب داری بازی رو خیلی فشرده کن وبزار توسایت بهم بگو تو کدوم قسمتش برم دانلود کنم
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز معذرت میخوام ولی نمیتونم تو این بخش به سوال های خارج بازی جواب بدم اگه خواستی از این سوال ها بپرسی بیا پروفایلم بپرس منم تو پروفایلت جواب میدم... یا نامه خصوصی بزن.... هر بازی خواستی بگو اگه بتونم برات میزارم ....
پاسخ : راهیابی بازی چهار شگفت انگیز سلام... اینجا بازی هاتو برای درخواست مطرح نکن..برو بخش درخواستی... موفق باشی...:love0041: