اللهم صل علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک ایام فاطمیه رو اول به پیشگاه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف ) و بعد به همه برو بچه های گل تاپ فروم تسلیت میگم. http://mosbat.persiangig.com/image/fatemah.jpg http://aksestan.persiangig.ir/image/fateme-zahra/fatemeh.zahra%20(8).JPG http://takestannews.ir/uploads/1274177523_ya_fateme_zahra.jpg http://www.roze.ir/images/h__zahra/shahadat/h_zahra_sh_87_01.jpg http://uploder.takmahfel.com/files/gt7mmwbav9ui8fd4lx0p.jpg
پاسخ : شهادت حضرت فاطمه زهرا تسلیت باد. قنوت نافله ات وقتش رسید هم، سخنت را عوض کنی هم خواهش رها شدنت را عوض کنی لاغر شدی کفن دگر اندازه تو نیست باید زمان پر زدنت را عوض کنی پهلو عوض نکن تو که مجبور می شوی وقت نماز پیرهنت راعوض کنی دستت تکان نمی خورد اصلاً نیاز نیست بادست خود لباس تنت را عوض کنی باید که یاتحمل بی تابی حسن یا جای بغچه کفنت را عوض کنی باغ بنفشه شد به خدا غنچه تنت مویم سفید می شود از راه رفتنت خیلی رعایت دل بی یار می کنی داری مرا به خویش بدهکار می کنی حتی هنوز هم که دگر بی نفس شدی با این نفس نفس نفسم کار می کنی پنهان نکن عزیز دلم بی دلیل نیست تا می رسم تو روی به دیوار می کنی باشد نگو فقط کمی آرام گریه کن همسایه را دو مرتبه بیدار می کنی نیلوفرم قدم به قدم زرد می شوی پا می شوی دوباره کمر درد می شوی شکرخدا که ظاهراً امروز بهتری نان می پزی و دست به دستاس می بری باشد قبول خوب شدی! جمله ای بگو تا مطمئن شوم که ز پیشم نمی پری دلتنگ دست های تو و موی زینبند آئینه ها و شانه و سنجاق و روسری این فاطمه که فاطمه این سه ماه نیست حالا درست مثل زمان پیمبری قد قامت صلات! زمان نماز شد باید نماز را سر پا جا بیاوری اما دوباره پای قیام تو پانشد حتی قنوت نافله ات هم ادا نشد... علي زمانيان
پاسخ : شهادت حضرت فاطمه زهرا تسلیت باد. رنگِ پاییز به دیوارِ بهاری افتاد بر درِ خانه ی خورشید شراری افتاد فاطمه ظرفیت کل ولایت را داشت وقت افتادن او ايل و تباري افتاد آنقدر ضربه ي پا خورد به در تا كه شكست آنقدر شاخه تكان خورد كه باري افتاد تکیه بر در زدنش درد سرش شد به خدا او کنارِ در و در نیز کناری افتاد بعدِ یک عمر مراعاتِ کنیزانِ حرم فضه ی خادمه آخر به چه کاری افتاد خواست تا زود خودش را برساند به علی سرِ این خواستنِ خود دو سه باری افتاد ناله ای زد که ستون های حرم لرزیدند به روی مسجدیان گرد و غباری افتاد غیرتِ معجرِ او دستِ علی را وا کرد همه دیدند سقیفه به چه خاری افتاد وقت برگشت به خانه همه جا خونی بود چشمِ یاری به قد و قامتِ یاری افتاد آنقدَر فاطمه از دست علی بوسه گرفت بعد ازان روز دگر رفت و کناری افتاد
پاسخ : شهادت حضرت فاطمه زهرا تسلیت باد. ماجرای این کوچه ز بی محلی همسایه های این کوچه دلم گرفته شبیه هوای این کوچه حسن بگو پسرم جای امن می بینی؟ کجا پناه بگیرم کجای این کوچه؟ بیا عزیز دلم تا به خانه راهی نیست خدا کند برسیم انتهای این کوچه از این مکان و از آن دست می شود فهمید کبود می شوم از تنگنای این کوچه رسید ، چشم خودت را ببند دلبندم که پیر می شوی از ماجرای این کوچه فباله ی فدکم را بده به من نامرد نزن ، بترس کمی از خدای این کوچه خدا کند که علی نشنود چه می گوئی که آب می شود از ناسزای این کوچه مصطفی متولّی
پاسخ : شهادت حضرت فاطمه زهرا تسلیت باد. علی علی اگر تو را نداشتم، بدان خدا نداشتم آری خدا نداشتم، اگر تو را نداشتم نبود اگر کرامتت، نبود اگر طبابتت هزار درد داشتم ولی دوا نداشتم به نام تو خدا صفا به زندگیم داده است بدون نام تو در این جهان صفا نداشتم نوای من علی علی،صدای من علی علی بدون این علی علی،خدا خدا نداشتم سنگ شدم طلا شدم،شاه شدم گدا شدم چه میشدم اگر علی مرتضی نداشتم اگر نبود زادگاه تو قسم به فاطمه این همه سمت کعبه هم برو بیا نداشتم من اسمه دوا علی و ذکره شفا علی کمیل تو اگر نبود به لب دعا نداشتم نبودی یا علی اگر، حسن نبود و هم حسین بدون تو مدینه و کرب و بلا نداشتم ***علی اکبر لطیفیان
پاسخ : شهادت حضرت فاطمه زهرا تسلیت باد. برگرد دردهاي دلم را دوا كني حاجت به حاجت جگرم را روا كني برگرد تا كه با همه ي مادري خويش گندم براي سفره ي ما آسيا كني با يد تورا دوباره ببينم .....صدا كنم بايد مرا دوباره ببيني ......صدا كني خيلي دلم گرفته سر چاه ميروم برگرد خانه تا كه مرا رو برا كني برگرد تا كه طبق روال هميشه ات قبل از خودت سفارش همسايه را كني اين بچه ها بدون تو چيزي نمي خورند برگرد تا دوباره خودت سفره وا كني از من مراقبند تو ناراحتم مباش بايد كه افتخار به اين بچه ها كني من هستم و به نيت نبش مزار تو... اصلا نياز نيست كمي اعتنا كني با ذالفقار بر سر خاكت نشسته ام وقتش شده دوباره برايم دعا كني توليت حريم بلندت با من است با شرط اينكه تو نجفم را بنا كني علي اكبر لطيفيان
پاسخ : شهادت حضرت فاطمه زهرا تسلیت باد. مرو که رد شدن امروز دردسر دارد مرو که کوچه برای پرت خطر دارد!!! مرو که رد شدن امروز دردسر دارد!!! مگر نگفت خداوند خلقتت حتی برای صورت تو برگ گل ضرر دارد؟ گمان نمی کنم این مرد بی حیا اینجا بدون حادثه دست از سر تو بردارد ز روی پوشیه زد،تازه این چنین شده ای که چشمهات فقط دید مختصر دارد نوشتند كه پيشاني ات به جايي خورد خلاصه ضربه ي بد اينجنين اثر دارد بزرگ بانوی این شهر باورت می شد؟ ز خاک کوچه حسن گوشواره بردارد؟؟؟ علي اكبر لطيفيان
پاسخ : شهادت حضرت فاطمه زهرا تسلیت باد. علی علی با تو تکلیف عشق روشن شد! من همان زائري که مي داني بيقرار از تب پريشاني عابر کوچه هاي دلتنگي خسته از روزهاي حيراني مردي از خانواده سلمان عاشقي از تبار ايراني تشنة يک نگاه دلجويت تشنة آن شراب روحاني در نگاهم عريضه اي دارم که تو آن را نگفته مي خواني ذره اي هستم آفتابم کن خاک راه ابوترابم کن از نگاهت حيات مي ريزد سرّ صبر و صلات مي ريزد از تجلي روشن ذاتت جلوه جلوه صفات مي ريزد دستگير هميشة عالم از رکوعت زکات مي ريزد از کراماتِ دست تو رزقِ همة کائنات مي ريزد لب اگر واکني زمين و زمان هستي اش را به پات مي ريزد تشنة خاک بوسي نجفم خاک راهت برات مي ريزد روز محشر ز تار و پود عبات بادبان نجات مي ريزد همة عمر در پناه توام شيعة مذهب نگاه توام عشق و روح و روان پيغمبر ماه هفت آسمان پيغمبر با تو تکليف عشق روشن شد آفتاب جهان پيغمبر تار موي تو عروه الوثقي به تو بسته ست جان پيغمبر ساقي کوثر رسول الله پدر خاندان پيغمبر جانشيني حق فقط با توست که تو داري نشان پيغمبر کوثر وصف تو شنيدن داشت دم به دم از زبان پيغمبر: «أنت خير البشر» علي جانم «من أبي قد کفر» علي جانم کعبه و زمزم و صفا حيدر مروه و مشعر و منا حيدر قبلة مسجد الحرام علي صاحب خانة خدا حيدر شور اعجاز ليله الاسري روشني شب حرا حيدر اولين ياور رسول الله هستي ختم الانبيا حيدر السلام عليک يا مولا السلام عليک يا حيدر يثرب و کاظمين و سامرّا نجف و طوس و کربلا حيدر آيه آيه حقيقت جاري کوثر و قدر و هل أتي حيدر معني روشن کتابُ الله اي صراطُ السَّعادَه بابُ الله روشني عبادت زهرا قامت تو قيامت زهرا مات و مبهوت مانده جبريل از بي کران ارادت زهرا و غدير نگاه روشن تو بهترين روز حضرت زهرا ديدني بود در حمايت تو آن همه استقامت زهرا گفت مختص شيعيان تو است روز محشر شفاعت زهرا شور لبخند توست يا زهرا ذکر سربند توست يا زهرا تو همان کوثر کثيري که با حق آنقدر هم مسيري که رستگاري ما فقط با توست و تويي بهترين اميري که هل أتي شرحي از کرامت توست من همانم همان اسيري که به نگاهت پناه آورده و تو مولاي دستگيري که دست من را رها نخواهي کرد آري آنقدر سر به زيري که باور تو براي ما سخت است تو هماني همان دليري که ضربه هايش به روز بدر و حنين افضلٌ من عبادت الثقلين دشمنت گرچه بي عدد باشد در مسير تو هر که سد باشد رشحة ذوالفقار تو کافي ست گرچه عَمر بن عبدود باشد پيش تو کمتر از پر کاه است هرکه در قوم خود اسد باشد اسدالله غالب ميدان شوکت تو الي الأبد باشد ساحت حيدري چشمانت دور از هر چه چشم بد باشد تا هميشه امير ما يکتاست آنچنان که خدا أحد باشد پهلواني که هم رديفت نيست هيچ جنگ آوري حريفت نيست جز ولاي تو ائتلافي نيست نور مطلق که اختلافي نيست اعتقادات بي ولايت تو به خدا جز خيال بافي نيست پيرهن چاک عشق تو کعبه ست بي شما قبله و مطافي نيست عالمي بيقرار رجعت توست آه شصت و سه سال کافي نيست وقت مدح شما قلم لال است ورنه تقصير اين قوافي نيست شعرهايم اگر چه ناچيز است دلم از عشق دوست لبريز است یوسف رحیمی