1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ملكي: با سخت‌‌گيري‌هاي مهماندوست موافق هستم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏17/4/11 در انجمن ورزش رزمی

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي ايران گفت: شديداً با نحوه تمرينات و نوع كار رضا مهماندوست سرمربي كنوني تيم ملي تكواندو ايران موافق هستم.

به گزارش خبرگزاري فارس، اولين طلاي تكواندو در سال 1997 از سوي مهدي بي باك و به سرمربيگري حسن ملكي به دست آمد و تيم ملي ايران براي اولين بار بر سكوي دوم جهان تكيه زد.
    اين مربي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: خوشبختانه معمولاً بي باك در مصاحبه هاي خود اين مسئله را بيان مي كند كه اولين طلاي تكواندو جهان از سوي او به دست آمده است اما هيچگاه گفته نمي شود كه چه كسي او را و با چه شرايطي به اردوها دعوت كرد. معمولاً اين قسمت را به دست فراموشي مي سپردند.
    وي افزود: در آن سال ايران براي اولين بار سكوي نايب قهرماني را به دست آورد و بعد از آن مدام يكي از سكوهاي دوم و سوم جهان و آسيا را در اختيار داشتيم، البته دو قهرماني جام جهاني و قهرماني آسيا را هم بايد در نظر گرفت.
    ملكي با اشاره به اينكه از مدت ها قبل بايد قهرمان جهان مي شديم، تصريح كرد: ما از نظر مربي و تكواندوكار پتانسيل لازم را براي قهرماني جهان داريم و بايد از مدت ها پيش به اين مهم دست مي يافتيم.
    وي خاطرنشان ساخت: خوشبختانه مهماندوست همان روال مورد علاقه مرا(تمرينات سخت) در تيم ملي پيش گرفته است. بعد از سال 1997 تصميم داشتم چنين برنامه اي را به اجرا درآورم. به نظر من وقتي يك نفر به عضويت تيم ملي در مي آيد نبايد جاي هيچ حرف و حديثي را باقي بگذارد.
    سرمربي اسبق سايپا گفت: با اينكه خيلي ها موافق اين راه نيستند اما من كاملاً با سختگيري موافق هستم. يك ملي پوش حتي بايد با شركت در 5 دور مسابقه انتخابي به عضويت اردوها درآيد. آنها بايد قدرت و لياقت خود را ثابت كنند.
    وي درباره علت عدم رسيدن به مقام قهرماني جهان در اين مدت افزود: فكر مي كنم برنامه ريزي درستي نداشتيم؛ اما از وقتي كه مهماندوست آمده رشد قابل توجهي را در سطح ملي شاهد بوديم. او بالاخره به حقش كه قهرماني جهان است مي رسد. در دانمارك اولين سال سرمربيگري خود را پشت سر مي گذاشت.
    ملكي تاكيد كرد: زماني ايران از نام كره مي هراسيد و اكنون قضيه برعكس شده است آنها به اندازه اي خودباورند كه ديگر استرسي از كره اي ها ندارند. بحث هوگوي الكترونيكي نيز به نفع ايران است چون اعمال نظر داوري را كم مي كند.
    وي درباره تركيب تيم ايران گفت: هر تيمي را كه ببريم انقدر خوب هست كه بتواند قهرمان جهان شود، مثلاً فاصله ميان تاجيك و رجلي زياد نيست. بچه ها به دليل حضور در ليگ سطح بسيار نزديكي با هم دارند.
    ملكي در پايان افزود: اگر اين مسابقات در يك روز برگزار مي شد بيشتر با تمرينات ايران هماهنگ بود اما شرايط براي همه يكسان است. نكته قابل توجه ديگر اينكه نبايد از تك ستاره ها گذشت.