1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

يزداني: ابوالحسني به دليل مشغله‌هاي كاري مسئوليت سازمان ليگ را نپذيرفت

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏17/4/11 در انجمن ورزش رزمی

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ليگ كاراته گفت: رئيس كاراته بسيج به دليل مشغله‌هاي كاري اعلام كرد كه نمي‌تواند مسئوليت اين سازمان را برعهده بگيرد.

سيروس يزداني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: رئيس فدراسيون از من خواست تا رياست اين بخش را برعهده بگيرم و با وجود مشغله زياد آن را پذيرفتم. پناهي معتقد بود كه من با كميته ها هماهنگي بيشتري دارم و با عنايب به سوابق، اين پست را پيشنهاد كرد.
    وي در پاسخ به اينكه با توجه به داشتن پست نايب رئيسي مسئوليت اين بخش تداخلي در كارها ايجاد نمي‌كند، يادآور شد: افرادي كه براي زير مجموعه خود انتخاب خواهم كرد همگي از باتجربه ها خواهند بود تا كارها با دقت خاصي صورت گيرد و مشكلي به وجود نيايد.
    نايب رئيس فدراسيون افزود: بهترين داوران را براي قضاوت در سوپرليگ انتخاب مي كنيم و به ترتيب درجات، داوران ليگ برتر، دسته يك و آينده سازان را انتخاب خواهيم كرد. هر داوري كه در سوپرليگ اشتباه كند به ليگ برتر خواهد رفت و در ليگ هاي ديگر نيز اين مسئله رعايت مي شود.
    وي خاطرنشان ساخت: در هر ليگ نفرات مختلف به عنوان سرپرست داوري انتخاب مي شوند.از امسال دو تيم آخر سوپرليگ به ليگ برتر سقوط مي كنند و تيم هاي اول و دوم ليگ برتر به سوپر ليگ مي روند. اين قضيه در ليگ هاي ديگر نيز اجرا خواهد شد.
    رئيس سازمان ليگ افزود: با همكاري صدا و سيما پخش مستقيم بيشتري را براي ليگ هاي كاراته مي گيرم و اسپانسرهاي بيشتري را جذب كرده تا تعداد تيم ها افزايش يابند.سعي مي كنيم مسابقات را در استان هاي مختلف برگزار كنيم. مسابقات تهران نيز در سالن هاي بهتري برگزار خواهند شد.
    وي كه تنها مسئول فدراسيون در مسابقات انتخابي تيم ملي گفت: اين رقابت ها بسيار خوب برگزار شد و مربيان جاي هيچ شك و شبهه اي نگذاشتند. ناظريان به دليل كسالت نيامد. مهدي سلطاني مبارزه كرد اما سعيد حسني پور به صلاحديد كادر فني انتخابي نزد. رهنما نظارت بر اين مسابقات را برعهده داشت.
    يزداني از جمله مسئولان فدراسيون است كه در تمامي مسابقات ليگ و انتخابي هاي تيم ملي حضور داشته است.