1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

اميني: سازمان بخواهد، مي‌روم سرلك در يك زيرزمين و در نانوايي در آلمان كار مي‌كند!

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏13/4/11 در انجمن ورزش رزمی

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    اميني:
    سازمان بخواهد، مي‌روم
    سرلك در يك زيرزمين و در نانوايي در آلمان كار مي‌كند!
    منافع كساني كه اس‌ام‌اس و شب‌نامه مي‌نويسند را نمي‌توانم تامين كنم

رييس فدراسيون جودو گفت: هر زمان كه مسئولان سازمان تربيت بدني به اين نتيجه برسند كه كس ديگري براي رياست فدراسيون نسبت به من ارجح‌تر است، كنار مي‌روم.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عليرضا اميني در جمع خبرنگاران در واكنش به خبرهاي مطرح شده مبني بر اينكه فدراسيون جودو يكي از فدراسيون‌هايي است كه تغيير مديريت آن حتمي است، خاطرنشان كرد: متاسفانه برخي كساني كه به دنبال تخريب جودو هستند، اس‌ام‌اس و شب‌نامه مي‌فرستند. شب‌نامه‌ها نبايد در نگرش رسانه‌ها تاثيرگذار باشد. اين دو سه نفر منافعي دارند كه من نمي‌توانم آنها را تامين كنم. اگر اين كار را انجام دهم خودم را نمي‌بخشم. من موافق انتقاد هستم ولي اگر كسي رشد جودو را مي‌خواهد به آمارها نگاه كند. بر اساس حرف آدم‌هاي معلوم‌الحال عملكردم را ارزيابي نكنيد. من نمي‌توانم پاسخ برخي را كه در مورد ما حرف‌هاي زشت و نامربوط مي‌زنند بدهم. براي من اخلاق خيلي مهم است.
    وي با بيان اينكه من نگران نيستم كه از فدراسيون جودو بروم تصريح كرد: من دارم وظيفه‌ام را انجام مي‌دهم و درست كار مي‌كنم. هر زماني هم كه مسئولان سازمان بخواهند كنار مي‌روم. من به جودو خيلي وابسته‌ام و اين رشته را خيلي دوست دارم. جودو يك فلسفه و يك روش زندگي است ولي به خاطر ماندن در آن حاضر نيستم هر كاري كنم. اميني از 11 سالگي جودو را آغاز كرده، در جودو قهرمان بوده، مربي، سرمربي، نايب رييس و بعد هم رييس فدراسيون شده است. تز دكتراي من علم تمرين در ورزش است. من اگر رييس فدراسيون جودو نباشم، جاي ديگري كار مي‌كنم، من علاقه‌اي ندارم كه در مورد حرف‌هاي مغرضان حرف بزنم و مصاحبه كنم. اين حرف و حديث‌ها وجود دارد ولي من 4 سال رييس فدراسيون جودو هستم و كارم را مي‌كنم. جودو نياز به آرامش دارد. اگر دنبال حاشيه باشيم جودو رشد نمي‌كند. ما با همه مشكلات داريم خوب پيش مي‌رويم. به ما كمك كنيد. انتقاد كنيد ولي تخريب نكنيد. در بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو خبرنگاري پيش من آمد و گفت: "آقاي اميني مي‌دانيد كه عوض شديد؟" من هم از او تشكر كردم كه خبر بركناري‌ام را در شرايطي به من داد كه رييس سازمان تربيت بدني در سالن حضور داشت!
    رييس فدراسيون جودو درباره عملكرد تيم ملي در رقابت‌هاي قهرماني آسيا يادآور شد: ما چهار ماه و نيم بعد از بازي‌هاي آسيايي، رقابت‌هاي قهرماني آسيا را پيش رو داشتيم و تصميم گرفتيم كه تركيب تيم ملي را دستخوش تغييراتي كنيم. يك هفته قبل از اعزام پزشك رودكي اعلام كرد كه ممكن است به قلب اين ورزشكار آسيب جدي وارد شود. با اينكه خودش موافق بود و ما يك مدال قطعي را از دست مي‌داديم، ولي حال ورزشكارمان براي ما مهم‌تر بود. در اين مسابقه‌ها ما دليريان را كه در رقابت‌هاي دانشجويان جهان مدال داشت و نسبت به حريفانش بهتر بود، به تركيب تيم ملي اضافه كرديم. آرش ميراسماعيلي چون در يكي دو مسابقه قبل رنكينگ خوبي كسب كرد را در تركيب تيم ملي قرار داديم. معلومات كه در دور اول بازي‌هاي آسيايي به قهرمان المپيك خورد و نتوانست صعود كند در رقابت‌هاي قهرماني آسيا در حالي كه در مصاف با جودوكاري از مغولستان قسمتي از استخوان پايش دچار آسيب شكستگي شد. او در مصاف با جودوكار ازبكستان مردانه جنگيد و حريفش را ضربه فني كرد. پس از آن بود كه پزشك زائده‌اي روي مفصلش را با جراحي بيرون آورد. قاسم‌نژاد يكي از جواناني بود كه در روش قديم جودو جايي در تيم ملي نداشت ولي در سطح جديد مدال گرفت. محمدنيا در وزن 90 كيلوگرم عنوان سومي جوانان جهان را يدك مي‌كشيد كه نتوانست در دور اول خودش را نشان دهد و كنار رفت. محجوب هم كه از تيم جوانان به تيم ملي اضافه شده بود در حالي كه از حريف ژاپني‌اش پيش بود به دليل كم‌تجربگي از مسابقه‌ها كنار رفت.
    وي درباره عملكرد آرش ميراسماعيلي كه در رقابت‌هاي قهرماني آسيا پنجم شد و از كسب مدال بازماند گفت: تغيير قوانين جودو علت نتيجه نگرفتن ميراسماعيلي است. طبق قوانين جديد حمله مستقيم پا باعث اخراج ورزشكار مي‌شود. ميراسماعيلي چهار مدال جهاني را با حمله مستقيم ضربات پا كسب كرده است. بايد به او فرصت دهيم تا خودش را با شرايط جديد وفق دهد. ميراسماعيلي در رنكينگ جهاني وضعيت بهتري دارد ولي از نظر روحي به هم ريخته است كه بايد به او كمك كنيم تا شرايط بهتري پيدا كند. حالا اين سوال پيش مي‌آيد كه چرا كسي كه سن زيادي دارد را به مسابقه‌ها اعزام مي‌كنيد كه در پاسخ هم بايد بگويم كه طبق قوانين جديد ما مي‌توانيم دو ورزشكار داشته باشيم.
    اميني در پاسخ به اين پرسش كه آيا كسب عنوان ششمي در رقابت‌هاي قهرماني آسيا نتيجه راضي كننده‌اي است، تاكيد كرد: پتانسيل جودو زياد است. حق ما بيش از ششمي آسياست.زماني كه سرمربي تيم ملي بودم قهرمان آسيا شديم ولي زماني كه به عنوان رييس فدراسيون تيم ملي را تحويل گرفتم، در آسيا نهم بوديم. ما در بازي‌هاي آسيايي با مدال‌هاي نقره و برنز رودكي چهارم شديم و اكنون در غياب رودكي ششم آسيا هستيم. برخي ايراد مي‌گرفتند كه رودكي در گوانگ‌جو جودو را نجات داد ولي كسب دو مدال برنز توسط ساير جودوكاران نشان مي‌دهد كه ديگر ورزشكاران دارند به رودكي نزديك مي‌شوند. در رقابت‌هاي قهرماني آسيا 32 تيم شركت داشتند. تيم‌هاي كره، ژاپن، ازبكستان و قزاقستان بيش از ما سرمايه‌گذاري كردند. به عنوان مثال قزاقستان براي اينكه ميزباني مسابقه‌هاي قهرماني آسيا را بگيرد، 500 هزار دلار به كنفدراسيون آسيا داده است. قزاقستان با دو تيم به مسابقه‌هاي آسيايي آمد. ما هم داريم روند رو به رشدي را طي مي‌كنيم ولي قبول دارم كه روند ما كند است. ما جلوي سقوط را گرفته‌ايم.
    وي ادامه داد: برخي خارج از گود نشسته‌اند و مي‌توانند حرف بزنند ولي بايد بدانيم كه بين حرف و عمل فاصله وجود دارد. رسانه‌ها كارشناسند، بيايند و طبق عملكرد ما ارزيابي كنند. ميران از قهرمانان خوب ما بود كه به او فرصت يك ساله داديم. آن زمان بسياري از منتقدان اشكال مي‌گرفتند كه او تجربه كافي ندارد. ما سعي كرديم شرايطي ايجاد كنيم كه به دست يك قهرمان ارزنده، تيم ملي به موفقيت برسد ولي نشد كه ميران تيم خوبي را جمع كند و سير صعودي داشته باشد. ما رسما از او دعوت كرديم كه بيايد در تيم ملي يا ساير بخش‌ها همكاري كند كه موافقت نكرد.
    به گزارش ايسنا، وي ادامه داد: ميران مي‌توانست نظرات كارشناسي‌اش را به ما بگويد. ما به جذب سرمربي‌ خارجي اعتقاد داريم. مربي ايتاليايي 6 يا 7 ارديبهشت‌ماه براي مذاكره دو هفته به ايران مي‌آيد. او دو دوره قهرمان المپيك بوده و چندين دوره قهرمان اروپا بوده است. ما بايد از تفكرات جديد استفاده كنيم. زماني روس‌ها مشكل ما را داشتند. آنها سال‌ها قهرمان المپيك داشتند، در حال حاضر بودجه روسيه با كمك پوتين به 45 ميليون دلار رسيده است. آنها بعد از المپيك پكن از مربي ايتاليايي استفاده كردند تا سيستم جودوي خود را تغيير دهند. حدود دو ماه است كه رنكينگ ورزشكاران‌شان سير صعودي دارد. بعد از تغيير مديريت "درخشان" ما حدود دو سال از دست داديم. برخي پيش‌بيني مي‌كنند ما در سال آينده نتيجه نگيريم. علي‌رغم تغيير قوانين ما رو به رشد هستيم اگر اكنون تلاش كنيم و در مسابقه‌هاي مختلف شركت كنيم مي‌توانيم دو يا سه نفر را در المپيك داشته باشيم. امسال 34 دوره مسابقه‌هاي انتخابي المپيك داريم. با كميته المپيك صحبت كرديم كه كمك كنند تا در مسابقه‌ها شركت كنيم. حضور در المپيك دور از دسترس نيست بويژه اكنون كه شاكله تيم ملي مشخص است و نفرات را شناسايي‌ كرده‌ايم.
    رييس فدراسيون جودو در پاسخ به پرسش خبرنگاري مبني بر اينكه چرا فاصله نفرات اول و دوم در جودو بسيار زياد است، خاطرنشان كرد: اين مشكل را مي‌دانم و كاملا درست است. جودو در دنيا سيستم گلخانه‌اي دارد. طبق اين روش بايد دو ورزشكار را از يك المپيك تا المپيك بعدي در اختيار داشته باشيم. طبق اين روش بعد از المپيك دو جودوكار جوان را وارد مسابقه‌ها مي‌كنند كه ا لبته اين مسئله هم نياز به پول كلان دارد. رييس فدراسيون جهاني كه از دوستان نزديك من است اعتقاد دارد كه جودو ورزشي المپيكي است و ساير كشورها بايد برايش خرج كنند. من به جوان‌گرايي اعتقاد دارم و زمينه‌هاي اين برنامه را چيده‌ام. بعد از اين هم شاهد جوان‌گرايي خواهيد بود. ما 9 پايگاه قهرماني را از فروردين‌ماه براي رده 13 سال فعال مي‌كنيم. بايد تعداد ورزشكاران هر وزن را از يك نفر به 3 نفر برسانيم. بعد از كنار رفتن ميران، رودكي از رده جوانان جاي او را گرفت. آن زمان همه مي‌گفتند به داد جودو برسيد، اگر ميران برود، جايگزيني برايش نيست ولي رودكي آمد و مدال گرفت و تا پنجمي المپيك پيش رفت.
    وي به حضور درخشان در كميته آموزش، مربيان و كاتا اتحاديه جودوي آسيا اشاره كرد و گفت: درخشان فرد توانمندي است كه دارد به جودو كمك مي‌كند. نصيرنژاد هم مشاور رييس اتحاديه آسيا شده است. با هماهنگي نفرات با فدراسيون به جودو كمك مي‌شود. اين كميته كليدي است. خدا را شكر كه درخشان راي آورد. جودو نسبت به سالي كه سرمربي تيم ملي بودم افت كرده ولي از زماني كه رييس فدراسيون شدم، صعود داشته است.
    اميني با بيان اينكه فدراسيون جهاني مي‌خواهد در هر المپيك يك نسل جديد حضور داشته باشند، خاطرنشان كرد: اگر قوانين قديم اجرا مي‌شد، ما اكنون 5 المپيكي داشتيم. ولي طبق قوانين جديد تا سه ماه قبل از المپيك، نفرات راه‌يافته مشخص نيستند. يك ورزشكار بايد در 70 مسابقه شركت كند تا سهميه المپيك بگيرد. ورزشكار اجازه استراحت براي مدت يك هفته را هم ندارد. ورزشكاراني كه اضافه وزن دارند، كار بسيار سختي پيش رو دارند. از طرفي تعداد كشورهاي شركت كننده در مسابقه‌ها بسيار زياد است. البته با اين روند عمر قهرماني 4 سال است. ورزشكار خيلي زود فرسوده مي‌شود. فدراسيون جهاني هم دنبال همين سياست است. آنها حرفه‌اي كار مي‌كنند و مي‌خواهند در هر المپيك يك نسل جديد حضور داشته باشد.
    رييس فدراسيون جودو و كوراش به تصميم اتحاديه آسيا براي برگزاري رقابت‌هاي كوراش در بازي‌هاي آسيايي اينچه‌اون اشاره كرد و گفت: كوراش در رقابت‌هاي آسيايي پيش رو وارد بازي‌ها مي‌شود. قرار است اين مسئله در شوراي المپيك آسيا مطرح شود. در سال 89 ما در كوراش قهرمان جوانان جهان شديم. كوراش از بسياري از رشته‌ها كه به عنوان يك سبك مطرح هستند، بهتر است. ما در كاتا در نخستين دوره رقابت‌هاي قهرماني آسيا دوم شديم. در رقابت‌هاي جهاني برنز گرفتيم. تيم نوجوانان ما نايب قهرمان آسيا شد. تيم جوانان هم در رده سوم آسيا قرار گرفت. در بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو از ما توقع دو تا سه مدال مي‌رفت كه با كسب يك نقره و يك برنز موفق شديم 80 تا 90 درصد توقعات را برآورده كنيم. متاسفانه برخي فضا ايجاد مي‌كنند. من به منتقدان اعتقاد دارم. يكي از منتقدان استاد كيهان بود كه اكنون كار استعداديابي را در فدراسيون انجام مي‌دهد. 18 سال سرمربي تيم ملي بودم، هيچ كس سابقه سرمربي‌گري در تيم ملي به اندازه من ندارد. من عقبه فني دارم. آن زمان هم از من انتقاد مي‌شد. ما هم از نقدهايي كه كارگشا بود استفاده مي‌كرديم. اگر كنار بنشينيم و حرف‌هاي بزرگ بزنيم، چيزهاي زيادي مي‌توانيم بگوييم ولي بايد وارد عرصه شد و حرف زد.
    به گزارش ايسنا، رييس فدراسيون جودو در واكنش به تماس‌هاي برخي كه از وي باج مي‌خواهند و او را تهديد مي‌كنند كه همه چيز را در مورد پرونده صغر سن قاسمي‌نژاد به مطبوعات مي‌كشانند، تصريح كرد: قاسمي‌نژاد سه چهار سال پيش به دليل صغر سن به كميته انضباطي رفت و محروم شد. اكنون محروميت او به اتمام رسيده و مي‌تواند در مسابقه‌ها شركت كند. برخي از ما چيزهايي مي‌خواهند كه ما منافع آنها را تامين نمي‌كنيم، به همين دليل ما را تهديد مي‌كنند و باج مي‌خواهند.
    وي در مورد پناهنده شدن وحيد سرلك به آلمان و خبرهاي منتشر شده مبني بر اينكه او به عضويت تيم ملي در آلمان درآمده است، خاطرنشان كرد: سرلك خودش ويزاي آلمان را گرفت و فدراسيون هيچ نقشي نداشت. او در يك مصاحبه با شبكه‌هاي ضد انقلاب گفته بود كه من به او اعلام كردم نبايد با ورزشكار رژيم صهيونيستي مبارزه كند. او در هيچ باشگاه آلماني عضويت ندارد. همه اين چيزها حرف است. او در مصاحبه‌اش اعلام كرده كه با كاراته‌كاي اسرائيلي در هامبورگ مسابقه داده در صورتي كه او اصلا در مسابقه‌ها شركت نكرد. سرلك اكنون در يك زيرزمين و در يك نانوايي مشغول به كار است. برخي گفته‌اند كه او در مسابقه‌هاي آلمان شركت مي‌كند ولي از همان اول براي ما مثل روز روشن بود كه حضور نخواهد داشت. رسانه‌ها ما را متهم كردند كه ورزشكاران ما براي كشورهاي خارجي بازي مي‌كنند. كشور آلمان در هيچ رشته ورزشي اتباع خارجي را نمي‌پذيرد. اگر مي‌گفتند كه او به تيم ملي فرانسه پيوسته اين احتمال وجود داشت كه در تيم ملي اين كشور حضور داشته باشد. آلماني‌ها تعصب خاصي دارند و اجازه نمي‌دهند كه يك غير آلماني در تيم‌هاي ملي‌شان عضويت داشته باشد. وحيد سرلك را مانند پسرم دوست داشتم، او به من مي‌گفت بابا اميني.
    وي درباره مذاكره براي جذب چهار مربي اهل كره شمالي براي فعاليت در پايگاه‌هاي استعداديابي يادآور شد: ما از اين مربيان رزومه گرفتيم. آنها امكاناتي خواستند كه قول داديم فراهم كنيم.
    رييس فدراسيون جودو در پاسخ به پرسش خبرنگاري مبني بر اينكه اگر مصدوميت رودكي بهبود پيدا نكند و او ناچار به خداحافظي شود، جايگزين در اين وزن خواهيم داشت، تاكيد كرد: اگر رودكي خوب نشود، پتانسيل خوبي را از دست مي‌دهيم. سيامك عدل كسروي كه در تيم ملي نوجوانان عضويت داشت، اكنون زير نظر مربيان خوب در ژاپن تمرين و زندگي مي‌كند. قرار است سال آينده به ايران برگردد. ما او را در وزن آزاد وارد مسابقه‌ها كرديم. ما نمي‌توانيم ورزشكاري را مجاب كنيم كه خداحافظي نكند ولي نيم‌نگاهي به نفرات دوم داريم. در اين وزن يك جودوكار مازندراني و سيامك عدل كسروي را داريم. در سنگين وزن همه كشورها مشكل دارند.
    اميني در واكنش به اظهار نظر كارشناسان مبني بر اينكه ليگ جودو بازدهي ندارد، تصريح كرد: ليگ به ما كمك مي‌كند. البته ورودي به تيم ملي ندارد ولي معيشت ورزشكاران از اين راه تامين مي‌شود. همچنين كمك مي‌كند كه جودوكاران در كوران مسابقه‌ها باشند. بسياري از تيم‌ها، باشگاه ندارند. مهرام يك سالن جدا ندارد ولي از ملي‌پوشان استفاده مي‌كند تا مطرح شود. اين مسئله نه تنها در جودو بلكه در ساير رشته‌ها هم به چشم مي‌خورد.