1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

در آستانه مسابقات سالني براي تمرين پيدا نكرده‌ايم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏11/4/11 در انجمن توپ و تور

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتسال بانوان تجارتخانه جنوب هرمزگان گفت: در حالي كه جمعه اولين مسابقه خود در دور برگشت ليگ برتر فوتسال را برگزار مي‌كنيم، اما هنوز موفق به پيدا كردن سالن تمرين نشده‌ايم.

شهرزاد مظفر در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، اظهار داشت: متأسفانه خبرهاي خوبي از تيمم ندارم. از 26 اسفند ماه كه آخرين مسابقه را در نيم‌فصل انجام داديم تاكنون حتي يك جلسه تمرين هم نداشتيم. زيرا همه بازيكنان‌مان به مسافرت رفتند.
    وي ادامه داد: از 14 فروردين‌ماه نيز اردوي تيم ملي فوتسال شروع شد و مجدداً اعضاي تيم به اردوي تيم ملي رفتند و از آنجايي كه تعداد نفرات تيم ما در تيم ملي زياد است عملاً نمي‌توانستيم تمرين داشته باشيم. از 18 فروردين‌ماه كه اردوي تيم ملي تمام شده هم با مشكل سالن مواجه‌ هستيم و تاكنون سالني براي تمرين پيدا نكرده‌ايم.

سرمربي تيم تجارتخانه جنوب هرمزگان در خصوص نداشتن سالن براي برگزاري تمرينات گفت: در سال جديد زمانبدي‌ها تغيير پيدا كرده و متأسفانه هنوز نتوانسته‌ايم زماني پيدا كنيم كه با برنامه من و بازيكنان هماهنگي داشته باشد.

وي با اعلام نارضايتي از شرايط حال حاضر تيم، خاطرنشان كرد: نيم‌فصل را با تلاش فراوان با قهرماني پشت سر گذاشتيم. شايد شرايط تيم از دور خوب به نظر برسد، اما واقعاً به سختي توانستيم اين عنوان را كسب كنيم.

مظفر با اشاره به اولين بازي خود در دور برگشت ليگ برتر فوتسال بانوان گفت: جمعه بازي بسيار سختي مقابل داماش گيلان داريم. نمي‌دانم چرا فدراسيون اين بار بازي‌ها را از آخر شروع كرده يعني بازي آخر ما در نيم‌فصل اول، بازي اول ما در دور برگشت شده است.

وي اضافه كرد: در رشت هم بازي بسيار سختي مقابل اين تيم داشتيم، اما اين بار چون ميزبان هستيم، مسلماً براي كسب سه امتياز به مصاف اين تيم مي‌رويم، ولي مي‌دانم كه بازي سختي خواهد بود.

سرمربي تيم ملي فوتسال بانوان خاطرنشان كرد: تا جايي كه من خبر دارم وضعيت ديگر خيلي بهتر از ما است. وقتي يك شهرستان تنها يك تيم دارد، همه براي آن يك تيم بسيج مي‌شوند و از همه امكانات شهرشان استفاده مي‌كنند. من فكر مي‌كنم شرايط ما از همه تيم‌ها بغرنج‌تر است.

وي در‌خصوص حضور دو بازيكن اين تيم در اردوي تيم ملي فوتبال گفت: دو بازيكن‌مان كه در اردوي تيم ملي فوتبال بودند، خوشبختانه در اين بازي ما را همراهي مي‌كنند. با همين شرط آنها را به تيم ملي داديم چون از بازيكنان كليدي‌مان هستند. فدراسيون قول داده در بازي‌هايي كه نمي‌توانيم آنها را به خدمت بگيريم بازي را به تعويق بيندازد.