خبرگزاري فارس: مربي سابق تيم ملي تكواندوي بانوان گفت: براي مربي كرهاي تيم ملي بانوان در مسابقات جهاني سئول آرزوي موفقيت دارم. به گزارش خبرگزاري فارس، مينو مداح كه سالها هدايت تيم ملي بانوان را بر عهده داشت در پايان سومين مرحله مسابقات انتخابي تيم ملي پيش از پايان سال 89 متوجه شد كه قرار است از اين پس مربي كرهاي هدايت اردونشينان را بر عهده بگيرد و وي به همراه ديگر مربيان بايد تيم ملي را به مربي كرهاي واگذارد. اين در حالي بود كه از نظر اكثر كارشناسان عملكرد تيم بانوان در بازيهاي آسيايي گوانگجو مثبت بوده است. مينو مداح در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس عنوان كرد: رياست فدراسيون پس از عملكرد تيم بانوان در گوانگجو، المپيك لندن را نشانه گرفته است و شايد به اين نتيجه رسيده كه با يك مربي كرهاي شانس بيشتري براي كسب مدال در المپيك لندن را در بخش بانوان خواهد داشت و من نيز به اين نظر احترام گذاشته و اعتراضي به اين اتفاق ندارم، هر چند كه بهتر بود زودتر از اينها به عنوان مربي از اين تصميم فدراسيون آگاه ميشدم. وي افزود: به هر حال براي مربي كرهاي در مسابقات قهرماني جهان در كره آرزوي موفقيت دارم. مداح در خصوص عدم استفاده مربي كرهاي از دستيار ايراني تصريح كرد: اين تصميمي است كه ظاهرا مربي كرهاي گرفته است، هر چند كه در اين خصوص بايد مسئولان فدراسيون نظر بدهند. وي گفت: به عنوان مربي همچنان به فعاليت خود در راستاي تربيت مليپوش در استان تهران ادامه ميدهم، به علاوه تيم باشگاهي من (سايپا) قهرمان فصل گذشته ليگ برتر بانوان شد. بيستمين دوره رقابتهاي تكواندو قهرماني جهان 11 تا 16 ارديبهشت ماه در گيونگجو كره جنوبي برگزار خواهد شد.