لبخند زدم و آسمان آبی شد شبهای قشنگ مهر مهتابی شد دنیا پس از تولد زیبایم[IMG]http://arosakenahs.persiangig.com/image/myman/200.gif[/IMG] تا آخر عمر غرق در زیبایی شد (//) 22/1/1376 بازم شادی و بوسه ، گلای سرخ و میخک میگن کهنه نمی شه تولدت مبارک تواین روز طلایی تو اومدی به دنیا و جود پاکت اومد تو جمع خلوت ما توتقویما نوشتیم تو این ماه و تو این روز از اسمون فرستاد خدا یه ماهزیبا یه کیک خیلی خوش طعم ،با چند تا شمع روشن یکی به نیت تو یکی ازطرف من الهی کههزارسال همین جشنو بگیریم به خاطر و جودت به افتخاربودن تو این روز پر از عشق تو با خنده شکفتی با یه گریه ی ساده بهدنیا بله گفتی ببین تو اسمونا پر از نور و پرندس تو قلبا پر عشقه رولبا پر خندس تا تو هستی و چشمات بهونه س واسه خوندن همین شعر و ترانهتو دنیای ما زندس واسه تولد تو باید دنیا رو اورد ستاره رو سرت ریختتو رو تا اسمون برد اینا یه یادگاری توی خاطره هاته ولی به شوق امروزمی شه کلی قسم خورد تولدت عزیزم پراز ستاره بارون پر از بادکنک وشوق ،پر از اینه و شمعدون الهی که همیشه واسهتبریک امروز بیان یهعالم عاشق ،بیاد هزار تا مهمون اینم کیک تولدم
پاسخ : لبخند زدم اسمان ابی شد پارمیس جان راضی به زحمتت نبودیم که !!! فردا تاپیک میزدیم ... ولی حالا که خودت دست به کار شدی ، منم اومدم تبریک بگم بهت . امیدوارم 120 ساله بشی و امسالم برات سالی خوبی باشه آبجی گلم .
پاسخ : لبخند زدم اسمان ابی شد پارمیس جون خودش زحمت کشید نخواست ما سوپرایزش کنیم دست گلت درد نکنه عزیزم راحیل جان امیدوارم سالیان سال عمری توام با خوشی و سر زندگی داشته باشی و سال جدید سالی پر خاطره برات باشه برات بهترینها رو ارزو میکنم نگاهت را قاب می گیرم. در پس آن لبخند. که به من. شور و نشاط زندگی می بخشد. امروز روز توست… تولدت مبارک. عزیزم به اندازه تمام کسانی که نمیشناسم دوستت دارم و سبدی از گلهای یاس و پونه با یه آسمون ستاره تقدیم تو به خاطر تولد زیبایت. آرزومند آرزوهایت
پاسخ : لبخند زدم اسمان ابی شد من دوست ندارم کسی سوپرایزم کنه دوس دارم خودم سوپرایز کنم :wink: ممنون از همتون دستتون درد نکنه :farar:
پاسخ : لبخند زدم اسمان ابی شد بانو پارمیس تولدت مبارک امیدوارم تو ندگیت موفق باشی ایشالله تولد 173 سالگیتو جشن بگیری :gol2: