1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

«نصرت خانم مادرم و نوروز» تجربه‌اي متفاوت در تئاتر ايران

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏10/4/11 در انجمن سینمای ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: نمايش «نصرت خانم، مادرم و نوروز» از معدود آثار نمايشي ساليان اخير است كه توانسته با حفظ اصالت كاملا ايراني به روي صحنه برود .

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا» به نقل از روابط عمومي مجموعه تئاتر شهر، بهزاد جاودان‌‌فرد طراح حركات نگاري نمايش ‌«نصرت خانم، مادرم و نوروز» با بيان اين مطلب افزود: آنچه كه در اجراي اين نمايش براي كارگردان و من داراي اهميت بود استفاده از آيين‌ها و مناسك چهار قوم ايراني بود كه تلاش كرديم علاوه بر حفظ اصالت واقعي اين آيين‌ها و تكيه بر اصول سنتي آنان حركت‌هاي جديد و امروزي را هم اضافه كنيم تا براي تماشاگر احساس نزديكي بيشتري كند.
    وي با اشاره به پژوهش‌هايي كه در زمينه حركت نگاري اين نمايش گفت: در زمينه حركت نگاري بخش تربت جام آنچه كه تماشاگر بر روي صحنه مشاهده مي‌كند نتيجه تلاش 8 ساله‌اي است كه خودم در اين محدوده داشتم علاوه بر اين استفاده از تجربيات استاد فاروغ كياني نيز كمك شايان توجهي به من داشت.
    جاودان‌فرد درباره حركت نگاري بخش آذري هم تصريح كرد: به دليل اينكه اصليتم ريشه در آذربايجان دارد با تسلط كامل روي اين بخش با گروه كار كردم البته يكي از نكات قابل توجه در اين اجرا حضور تعداد زيادي از بازيگران بود كه براي اولين بار در زمينه حركت نگاري فعاليت مي‌كردند و اين كار را برايم كمي دشوار كرد اما با كمكي از طريق اصغر فريدي ماسوله و حميد اصغري تلاش كرديم اثر قابل قبولي را به تماشاگر ارائه دهيم.
    طراح حركات نگاري نمايش «نصرت خانم، مادرم و نوروز» در بخش پاياني صحبت‌هاي خود تصريح كرد: از نظر من اجراي اين اثر نمايشي تجربه متفاوتي بود كه در اين سال‌ها با اين شكل و شمايل در تئاتر ايران اجرا نشده بود و اميدوارم تماشاگر نيز با اين اثر ارتباط خوبي برقرار كند.