1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ترك اردو از سوي خوش‌جمال ارتباطي به من ندارد

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏10/4/11 در انجمن ورزش رزمی

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: مربي سابق تيم ملي تكواندوي بانوان گفت: خروج خوش جمال فكري از اردوي تيم ملي ارتباطي به من ندارد.

مريم آذرمهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس عنوان كرد: پس از آمدن مربي كره‌اي براي هدايت تيم ملي بانوان و با هدف كسب مدال در المپيك لندن، من نيز اردوي تيم ملي را ترك كردم تا مربي كره‌اي بتواند برنامه‌هاي خود را براي تمرينات ملي‌پوشان پياده كند.
    وي افزود: مطمئنا رياست فدراسيون براي حضور اين مربي تحقيقات كافي داشته و وي با برنامه به ايران آمده است و من نيز اميدوارم مربي كره‌اي بتواند برنامه‌هايش را اجرايي كرده و نتايج مورد نظر را به دست آورد.
    آذرمهر در خصوص سابقه مربي كره‌اي عنوان كرد: وي تا چند وقت پيش بازيكن بوده و در كارنامه خود مدال جهاني دارد. ظاهرا در يكي از استان‌هاي كشورش مربي بوده است و براي حضور در ايران نيز عنوان كرده كه قصد دارد به تنهايي كار كند. او حتي مربي بدنساز نيز ندارد. البته اين شيوه كار اكثر مربيان كره‌اي است كه به تنهايي كار مي‌كنند.
    مربي سابق تيم ملي در ارتباط با كناره‌گيري سارا خوش‌جمال فكري از تيم‌ ملي گفت: متاسفانه اينگونه عنوان شده كه وي به خاطر رفتن من، اردو را ترك كرده است ولي اين امر به هيچ عنوان صحت ندارد و من براي كساني كه اين مسئله را مطرح كردند متاسف هستم چرا كه خوش جمال پس از گذشت يك ماه از زمان رفتن من و با وجود اعزام به مسابقات آلمان اردو را به دلايل كاملا شخصي ترك كرد و اين موضوع ارتباطي به من ندارد.
    آذرمهر افزود: پس از چهار سال هدايت تيم ملي، به عنوان مربي استان تهران به فعاليت خود ادامه مي‌دهم و براي تيم ملي در مسابقات جهاني كره نيز آروزي موفقيت دارم.
    تيم ملي تكواندو در دو بخش زنان و مردان از 11 تا 16 ارديبهشت ماه سال جاري در مسابقات جهاني كره‌جنوبي به مصاف رقيبان خود خواهد رفت.