عضو تیم ملی جودوی کشورمان گفت: به دلیل مشکلات قلبی موفق به حضور در مسابقات قهرمانی آسیا نشدم چرا که سلامتیام مهمتر از کسب مدال است.محمدرضا رودکی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: در جریان بازیهای آسیایی از ناحیه قلب دچار مشکل شدم و حتی در بیمارستانی در گوانگجو بستری شدم. از آن زمان تاکنون در حال مداوا هستم و به دلیل کامل نشدن دوره درمان پزشکان اجازه حضور در مسابقات را به من ندادند. وی ادامه داد: عضله قلب دچار اسپاسم شده و طبق نظر پزشکان استرس و بالا رفتن ضربان قلب خیلی مضر است. به همین دلیل نمیتوانم زیاد فشار بیاورم چرا که حاد شدن این مشکل، سلامتیام را به خطر می اندازد. رودکی در بخش دیگری از گفتگوی خود با خبرنگار مهر افزود: خیلی دوست داشتم در این مسابقات شرکت کنم ولی سلامتی از همه چیز واجبتر است و نمی خواهم از این نعمت خداوندی محروم شوم. دارنده دو مدال نقره و برنز بازیهای آسیایی در پایان گفت: در مشورتی که با امینی و حاج یوسف زاده داشتم آنها نیز تاکید کردند که سلامتی مهمتر است. به همین دلیل دوره درمان را پیگیری می کنم تا با بهبودی کامل بتوانم در مسابقات انتخابی المپیک شرکت کنم. رقابتهای جودو قهرمانی آسیا طی روزهای 17 تا 19 فروردین ماه به میزبانی امارات در ابوظبی امارات برگزار خواهد شد و محمدرضا رودکی تیم ملی را همراهی نخواهد کرد.