1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

بهداد: اگر یک میلیارد تومان بدهند در یک کمدی سطحی هم بازی می‌کنم!

شروع موضوع توسط Mohammad ‏1/4/11 در انجمن سینمای ایران

1. Founder

امتیاز دستاورد:
    113

حامد بهداد بازیگر سینمای ایران که امسال به خاطر بازی در «جرم» سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مکمل را به خود اختصاص داد به تازگی در گفتگویی از این مساله سخن گفته که شاید اگر به او یک میلیارد دستمزد بدهند حاضر شود در یک کمدی سخیف هم بازی کند. بخشهایی از گفته های بهداد را به نقل از هفته نامه جهان سینما می خوانید:

خسته از کمدیهای سخیف
    مخاطبان از فیلم‌های کمدی سخیف و سطحی که این روزها در سینماها جولان می‌دهند و یکه‌تازی می‌کنند دلزده شده‌اند و اکران موفقی ندارند. این‌ها فیلم‌های مستهجن و مبتذلی هستند که قبل از انقلاب هم سینماگران اصیل و هنرمند با اکران آنها مخالف بودند.

بازی می کنم اما با یک میلیارد
    شاید اگر به من چک سفید بدهند وسوسه شوم که دراین فیلم‌های مبتذل بازی کنم اما نه به هر قیمتی. من در این گونه آثار بازی می‌کنم به شرط اینکه بابت بازی در یکی از این آثار پنج میلیارد تومان دستمزد بدهند. البته یک میلیارد تومان هم بدهند بازی می‌کنم. به علاقمندانم هم می‌گویم این همه فیلم خوب بازی کرده‌ام حالا دو فیلم بد هم بازی می‌کنم. مگر چه می‌شود؟ ولی حرف این است که از بازی در این فیلم‌ها هیچ پولی در نمی‌آید. برخی از دوستان با بیست میلیون تومان می‌روند و در این فیلم‌ها بازی می‌کنند.

چرا با کیارستمی همکاری نکردم؟
    در برهه ای از زمان بحث همکاری با عباس کیارستمی پیش آمد اما به دلیل اینکه به دریافت مجوز فیلمها از ارشاد مقید هستم و فیلم کیارستمی مجوز ارشاد را نداشت مجبور شدم از همکاری با ایشان سرباز زنم.

انتهای خیابان هشتم
    برای بازی و حضور در «انتهای خیابان هشتم» کلی زحمت کشیده بودم. با توجه به مضمون فیلم حدس می‌زدم که برای آن محدودیت‌هایی به وجود بیاید اما فکر نمی کردم در جشنواره به نمایش درنیاید که این موضوع باعث دلزدگی ام شد.

منبع: inn.ir