پاسخ : يه يادگاري........... مدتی در ره عشق تو دویدیم بس است / راه صد بادیه درد بریدیم بس است قدم از راه طلب باز کشیدیم بس است / اول و آخر این مرحله دیدیم بس است بعد از این ما و سر کوی دلآرای دگر / با غزالی به غزلخوانی و غوغای دگر تو مپندار که مهر از دل محزون نرود / آتش عشق به جان افتد و بیرون نرود وین محبت به صد افسانه و افسون نرود / چه گمان غلط است این برود چون نرود
پاسخ : يه يادگاري........... ای پسر چند به کام دگرانت بینم / سرخوش و مست ز جام دگرانت بینم مایه عیش مدام دگرانت بینم / ساقی مجلس عام دگرانت بینم
پاسخ : يه يادگاري........... بابا گفتن یادگاری اگه به خواهی اینو رو دیوار یا درخت بنویسی که دیوار و درخت کم میاری خیلی هم جدی شوخی هم ندارم انگاری تو تنگ این دنیا جای یه ماهیه اینم تقدیم به بچه های خوب فروم اولین فرومی بود که باهاش واقعا ارتباط برقرار کردم خوشحالم که باهاتون اشنا شدم ارزو میکنم چشمی پاک دلی اسمونی و دست تون تو دست اونی باشه که دوسش دارین امید 15/1/89
پاسخ : يه يادگاري........... میشه یه یادگاری دیگه بنویسم افتادگی اموز اگر طالب فیضی .............هرگز نخورد اب زمینی که بلند است راستی یه درخواست دارم میشه پستت رو ویرایش کنی و چند خط اول رو از توش که مربوط به نقل قول من هست رو حذف کنی نکردی هم نکردی
پاسخ : يه يادگاري........... رو در رو دیوار و در ختا یادگاری ننویسید زشت می شن اما تو دلاتون بنویسین .. دلم را به تو می سپارم که بهترین امانتداری
پاسخ : يه يادگاري........... در اخرین لحظه دیدار به چشمانت نگاه كردم و گفتم بدان اسمان قلبم با تو یا بی تو بهاریست همان لبخندی كه توان را از من می ربود بر لبانت زینت بست. و به ارامی از من فاصله گرفتی بی هیچ كلامی. من خاموش به تو نگاه می كردم و در دل با خود می گفتم :ای كاش این قامت نحیف لحظه ای فقط لحظه ای می اندیشید كه اسمان بهاری یعنی ابر باران رعد وبرق و طوفان ناگهانی و این جمله ،جمله ای بود بدتر از هر خواهش برای ماندن و تمنایی بود برای با او بودن.
پاسخ : يه يادگاري........... می دونم دلت گرفته ؛ من برات سنگ صبورم ... چی شده تنها نشستی ؛ مثل تو از همه دورم ... واسه من زندگی سرده ؛ نكنه تو هم غریبی ... كاش می شد اشكهات و پاك كرد؛ بمیرم تو هم بریدی؟ ... چه تبسم قشنگی ؛ وقتی به غمها بخندی ... اخه ارزشی نداره ؛ دل به این دنیا ببندی ... نازنین دنیا همینه ؛ اون كه خوب بود بدترینه ... نكنه تنهات گذاشته ؛ اخره عشقها همینه ... این روزا عشقها خیاله ؛ حتی فكرشم محاله ... عشق پاك پیدا نمی شه ... club_postreply_309487 می دونم دلت گرفته ؛ من برات سنگ صبورم ... چی شده ت