درد را از هر طرف که بخواني درد است، بيهوده دنبال ميانبر نباش ================ هرکه با مرغ هوا دوست شود، خوابش آرامترين خواب جهان خواهد بود... ================ نقش حقیقت را بر کتیبه ی تاریخ از سه جوهر گرانبها نگاشته اند : زلالی اشک - سیاهی قلم - سرخی خون ================ درد انسان متعالي تنهايي و عشق است.(استاد شريعتي) ================ انسان به ميان جمعيت پر هياهو مي رود كه غوغاي خاموشي را غرق كند. " تاگور ================ ای دل همه رفتند تو ماندي تنها/كارت همه ناله بود بارت همه آه/كوتاه كنم قصه كه اين راه دراز/از چاه به چاله بود از چاله به چاه/قيصر امينپور ================ در سیمای آسمانیت ستاره جوانی می درخشد پروانه وار دل به مسیر سبز زندگی بسپار شکوفایی در انتظار توست ... و شاید تولدی دوباره ... ================ مهربانی را اگر قسمت کنیم من یقین دارم به ما هم میرسد ! آدمی گر ایستد بر بام ِ عشق دستهایش تا خدا هم میرسد =================== حافظ اين حال عجب با كه توان گفت*** كه ما بلبلانيم كه در موسم گل خاموشيم =================== شرافت، تيزبين ترين چشم ها را دارد =================== آنچه با سخاوت بدهي، به تو باز خواهد گشت =================== خاطره شادمانیهای دیروز تلخ ترین غمی است که امروز داریم =================== در زمستاني سرد با دلي رفته زدست زير لب مي خوانم: کاش مي شد به تو گفت که تو تنها سخن شعر مني تو نرو دور نشو از بر من تو بمان تا که نميرد دل من . =================== گرچه علاقه و دوست داشتن نامحدود است ولی آمده ایم که کمی آنرا بسنجیم .... =================== خوب است ما هم مثل باران حس بگیریم ××× هر شب سراغی از گل نرگس بگیریم =================== روزگاري مردم دنيا دلشان درد نداشت هر کسي غصه اينکه چه مي کرد نداشت چشمه ساده گي از لطف زمين مي جوشيد خودمانيم زمين اين همه نامرد نداشت ! ! ! =================== بهترين کار، کاري است که از انجام آن لذت مي بريم. کاري را انجام بده که عاشق آنباشي =================== هزاران نفر براي باريدن باران دعا کردند. اما خبر نداشتند که خدا با کودکي است که چکمه هايش سوراخ است =================== يک قصه بيش نيست غم عشق وين عجب کز هر زبان که ميشنوم نامکرراست =================== کاش ميدانستي !!! زندگي با همه وسعت خويش محفل ساکت غم خوردن نيست ... حاصلش تن به قضا دادن و پژمردن نيست .... زندگي خوردن وخوابيدن نيست .... زندگي کوشش وراهي شدن است .... از تماشاگر آغاز حيات .... تا به جايي که خدا مي داند =================== گلها جواب زمينند به سلام آفتاب نه زمستاني باش كه بلرزاني نه تابستاني كه بسوزاني بهاري باش تا بروياني =================== روزگاري است که جهان مرد ره عشق نديد حاليا چشم جهاني نگران من وتوست =================== تن مرد ونامرد يكي است زمانه بايد بگذرد تا بداني مرد كيست! =================== قواعد را فراگير تا به چگونگي شكستن آنها به گونه اي شايسته آگاه شوي =================== براين باورباش كه عشق و دستاورهاي عظيم در بر گيرنده مخاطرات بزرگ است =================== كاش اگر گاه كمي لطف بهم ميكرديم ..مختصر بود ولي ساده وپنهاني بود =================== مي دوني فرق تو با عشق، زندگي و گل چيه؟ عشق يك كلمه است اما تو معنيه اوني. زندگي اجباره اما تو دليل اوني. گل يه گياهه اما تو عطره اوني.... =================== خنده بر لب ميزنم تا کس نداند راز من/ورنه اين دنيا که ما ديديم خنديدن نداشت =================== ساده با گريستن خويش زاده مي شويم و چه ساده با گريستن ديگران از دنيا مي رويم و ميان اين دو سادگي معمايي ميسازيم به نام زندگي =================== خدايا ما را به راه راست هدايت فرما اگر نشد راه راست را به سمت ما کج فرما =================== اگر کسي را بي دليل بي توقع بي بهانه بي انتها بي هراس دوست داشته باشي آنوقت عاشقي ===================== هیچ گناهی بالاتر از آن نیست که قلب کسی را بشکنی در حالیکه عشق تو را در خود جای داده است ===================== نگاهش آنقدر یخ بود كه وقتی نگاهم كرد، از شدت سرما لرزیدم. ==================== عشق آن نيست که به هم خيره شويد عشق آن است که هر دو به يک سو بنگريد ==================== آموخته ام ... كه مهربان بودن، بسيار مهم تر از درست بودن است. ==================== با تو از خاطره ها سرشارم. با تو تا آخر شب بیدارم . عشق من دست تو یعنی خورشید. گرمی دست تو را کم دارم ==================== زندگی عشق است افسانه نيست آنکه عشق راآفريد ديوانه نيست ==================== دوست داشته باش و زندگی کن!زمان برای همیشه از آن تو نیست ==================== میخواهم زندگیم رابا رنگ سیاه بنویسم با خط دل بنگارم و با کلام عشق آغاز کنم که شاید اینبار در این جاده ی تاریک سیاه بتوانم تنها با نور عشق زندگی کنم.... ==================== گفتم بگو : سکوت کرد ..... و من همچنان گوش می کنم ==================== اعجازها رخ میدهند، اگر باورهای ناصحیح بشكنند ==================== برای داشتن چیزی که تا بحال نداشتم٬ باید کسی بشم که تا حالا نبودم! ==================== نميدانم كه دانستى دليل گريه هايم را نميدانم كه حس كردى حضورت درسكوتم را وميدانم كه ميدانى زعاشق بودنت مستم وجودساده ات بوده كه من اينگونه دل بستم ==================== هرگز براي عاشق شدن به دنبال باران و بهار و بابونه نباش گاهي در انتهاي خارهاي يك كاكتوس به غنچه اي ميرسي كه ماه را بر لبانت مي نشاند ==================== فرصتها رو مغتنم بشمارید که همچو ابرها در گذرند.**حضرت علی(علیه السلام) ================= در این دنیا از دو راه می توان موفق شد ؛ یا از هوش خود و یا از نادانی دیگران . لابرویر ================= عشق خام می گوید:تو را دوست دارم چون به تو نیاز دارم ولی عشق متعالی میگوید:من به تو نیاز دارم چون تو را دوست دارم . ================= سعی کن در زندگیت مثل زودپز باشی ! یعنی در اوج جوش آوردن، سوت بزنی ================= لبخند خرجی ندارد ولی سود زیادی دارد. =============== پیوسته باید مواظب سه چیز باشیم . وقتی تنها هستیم مواظب افکار خود ، وقتی با خانواده هستیم مراقب اخلاق خود و وقتی که در جامعه می باشیم مواظب زبان خود =================== آدمی بصیرت است نه بصورت ، انسانیت به کمال است نه به جمال . =================== انسان عاشق كسی است كه دوست داشتن را مانند مژه در كنار چشم بداند. =================== خنده بر لب می زنم تا کس نداند راز من **ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت =================== زندگی گره ای نیست که در جست و جوی گشودن آن باشیم. زندگی واقیتی است که باید آن را تجربه کرد =================== مردم اغلب تنهایند زیرا به جای پل دیوار میسازند. =================== سلامت تن در دوری از حسادت است. امام علی (ع) =================== زن مخلوقی است كه عمیقتر میبیند و مرد مخلوقی است كه دورتر را میبیند. عالم برای مرد یك قلب است و قلب برای زن عالمی است.«گرابه» =================== دروغ انفجاریست در اعتماد به نفس تو. =================== می پندارند که دارند **بگذار تا پرده بردارند (خواجه عبدالله انصاری ) =================== زندگی گره ای نیست که در جست و جوی گشودن آن باشیم. زندگی واقیتی است که باید آن را تجربه کرد =================== عشق را وارد کلام کنیم تا به هر عابری سلام کنیم و به هر چهره ای تبسم داشت ما به آن چهره احترام کنیم زندگی در سلام و پاسخ اوست. عمر را صرف این پیام کنیم .عابری شاید عاشقی باشد پس به هر عابری سلام کنیم =================== خط زبان است و زبان بیان خرد است امام علی (ع) =================== می خوام فاصله ها رو بشکنم تا به تو برسم ولی افسوس فاصله ها درست بر عکس دلها شکستنی نیستند =================== نشان دوست نیكو آنست كه خطای تو را بپوشد، تو را پند دهد، و رازت را آشكار نكند.(ابو علی سینا) yahamoz