1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مقاماتي كه مدفون مي شوند

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏23/3/11 در انجمن اخبار موسیقی

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    ستاد سرور احمدي گفت: مقامات موسيقي نواحي، با درگذشت اساتيد اين سبك از موسيقي، دفن مي شوند.
    به گزارش پايگاه اطلاع رساني موسيقي ايران؛ عبدالله سرور احمدي؛ استاد دوتارنواز خراسانی به خبرنگار «ناي» گفت: اساتيدي كه از دنيا مي روند، تنها مطلعان و آگاهان از برخي مقامات موسيقي نواحي ایران محصوب می شوند.
    وي افزود: اين موسيقي شفاهي «نقل» شده و اين آثار براي ماندگار شدن،‌ لازم است كه ضبط شوند. حيف است كه به چنين موسيقي هاي اصيلي بي توجهي شود و از بين می روند.
    سرور احمدي درمورد ارتباط مسئولان موسيقايي با وي گفت: من 4 - 5 سال است كه هيچ اطلاعي از جشنواره هاي مختلف ندارم و كسي به من خبري نمي دهد.
    وي درمورد حضور موسيقي نواحي در صحنه هاي جهاني اظهار داشت: موسيقي بومي، موسيقي ارزشمندي است كه در سرتاسر جهان از آن استقبال مي شود.
    این استاد برجسته دوتارنوازی تصریح کرد: بنده خودم به همراه حاج قربان سليماني در كشورهايي مانند فرانسه، آلمان، انگليس و برخي كشور هاي ديگر اجرای موسیقی نواحی ایران را داشته ایم که استقبال لالایی نیز از آن شده است.
    اين موسيقيدان برجسته موسيقي محلي گفت: اميدوارم هرچه زودتر ،‌مقامات ثبت نشده موسيقي مقامي ضبط شود تا با مرگ اساتيد اين موسيقي،‌ از بين نرود.