درود به دوستان تاپ فروم سال جدید رو مجددا به همه ی عزیزان تبریک عرض میکنم. امروز، یعنی اول فروردین سال 1390، روز تولد دوست قدیمی و خوبمون علی عزیز هست. ایشون دو سالی هست که میشناسم. سال نو و همچنین روز تولد این عزیز رو به ایشون و خانواده محترمشون تبریک میگم. فکر میکنم خیلی حس خوبی باشه که روز تولد آدم تو اولین روز از سال جدید باشه. امیدوارم هر جا که هستند موفق و سلامت باشند و بتونیم دوستان خوبی براشون باشیم. :shad2: علی عزیز تولدت مبارک :shad2:
پاسخ : ღ•●ღعلی جان (الکس) تولدت مبارکღ•●ღ تولدت مبارکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ :shad2::baghal:
پاسخ : ღ•●ღعلی جان (الکس) تولدت مبارکღ•●ღ سلام علی جان تولدت مبارک امیدوارم امسال یکی از بهترین سالهای زندگیت باشه شادو سلامت باشی.ost:
پاسخ : ღ•●ღعلی جان (الکس) تولدت مبارکღ•●ღ محمد جان خیلی ممنونم از تو از اینکه به یادم بودی برات ارزوی بهترینارو دارم بچه ها از همتون ممنونم امیدوارم ساله بهتر از ساله گذشته رو کنار خانوادتون داشته باشید
پاسخ : ღ•●ღعلی جان (الکس) تولدت مبارکღ•●ღ علی همه میدونن که تو تمام زندگی منی و من خیلی دوست دارم ولی مامانتو بیشتر دوست دارم که تو این روز تورو بدنیا اورد تا کنار من باشی من همون روز اول تبرکیو گفتم ولی بازم میگم ایشالله امسال سال بهتری از سال گذشته رو داشته باشی و به هرچی که میخوای برسی اول از همه کنکورته که با تمام وجود ارزو میکنم قبول شی همون چیزی که میخوای دوست دارم عزیزم خیلی زیاد ایشالله صد و بیست سال سایت بالا سر من باشه عشقم :gol2::mach::mach::mach::mach::mach::mach::mach::mach::mach: