نام کتاب : شطرنج عشق نویسنده : شادی داودی نوع برنامه : پرنیان حجم فایل : 156 کیلوبایت بخشی از کتاب : دوم دبیرستان بودم . هوای نم گرفته و بارون خورده پاییزی حسابی حالم رو گرفته بود . تا از مدرسه به خونه برسم بازم لج کردن به خودم رو شروع کردم . کاپشنم رو در آوردم و گذاشتم حسابی بارون به تنم بخوره . وقتی رسیدم خونه شده بودم مثل موش آب کشیده . مامانی (مادر بزرگم) تا چشمش به من افتاد بنای جیغ و دادش رو گذاشت : باز خل شدی دختر؟ .... چرا با خودت اینجور کردی؟ ..... دانلود كتاب به صورت پرنيان 1 دانلود كتاب به صورت پرنيان 2
پاسخ : دانلود کتاب رمان شطرنج عشق salam mer30 az mozooi ke gozashtid. vali in download nemishe chi kar bayad bokonam?
پاسخ : دانلود کتاب رمان شطرنج عشق دانلود با حجم 215 کیلوبایت کد: www.2fandownload.blogfa.com اینو امتحان کنید
پاسخ : دانلود کتاب رمان شطرنج عشق درود لطفا در انجمن فارسی تایپ کنید. لینک جدید: PHP: http://roman-eibook.persiangig.com/document/%D8%B4%D8%B7%D8%B1%D9%86%D8%AC%20%D8%B9%D8%B4%D9%82.pdf
پاسخ : دانلود کتاب رمان شطرنج عشق لينك بالا به صورت pdf ميباشد لينك تصحيح شد و لينك جديد مخصوص موبايل مي باشد دانلود كتاب به صورت پرنيان 1 دانلود كتاب به صورت پرنيان 2
پاسخ : دانلود کتاب رمان شطرنج عشق سلام مرسی از رمانی که گذاشتین فقط دانلود نمیشه میشه برام میل کنین ممنون:rolleyessmileyanim:
پاسخ : دانلود کتاب رمان شطرنج عشق دوست عزیز وقتی روی این لینک ها کلبک کنید به مدیا فایر وصل مییشه که شما باید دانلود رو زده تا کتاب دانلود بشه درپست قبل لینک ها براتون گذاشنه شده است دانلود كتاب به صورت پرنيان 1 دانلود كتاب به صورت پرنيان 2
پاسخ : دانلود کتاب رمان شطرنج عشق man natunestam download konam akhe chera???????????????:sadsmiley::gerye: نام کتاب : شطرنج عشق نویسنده : شادی داودی نوع برنامه : پرنیان حجم فایل : 156 کیلوبایت بخشی از کتاب : دوم دبیرستان بودم . هوای نم گرفته و بارون خورده پاییزی حسابی حالم رو گرفته بود . تا از مدرسه به خونه برسم بازم لج کردن به خودم رو شروع کردم . کاپشنم رو در آوردم و گذاشتم حسابی بارون به تنم بخوره . وقتی رسیدم خونه شده بودم مثل موش آب کشیده . مامانی (مادر بزرگم) تا چشمش به من افتاد بنای جیغ و دادش رو گذاشت : باز خل شدی دختر؟ .... چرا با خودت اینجور کردی؟ ..... دانلود کتاب [/QUOTE]
پاسخ : دانلود کتاب رمان شطرنج عشق دوستان لینک های تصحیح شده گذاشته شده زحمت بکشید غیر پست اول پست های دیگه رو هم نگاه کنید الان لینک تصحیح شده و قابل دانلود می باشد