[FONT=times new roman,times,serif] [/FONT] یا مقلب القلوب و الابصار، یا مدبر اللیل و النهار، یا محول الحول و الاحوال، حول حالنا الی احسن الحال [FONT=times new roman,times,serif] [/FONT] یه سال گذشت با همه خوبیها و بدیهاش امیدورام برای همه دوستان سال پر خاطره ای باشه اگه پیشاپیش تبریک میگم واسه اینه که نیستم. امیدوارم همه غم ها را تو همین سالی که چیزی به آخراش نمونده بذاریم بمونه و با دلی شاد به پیشواز سال نو بریم هر کسی واسه خودش یه روزهای رو گذرونده یکی با غم ، یکی با شادی ، یکی با خنده ، یکی عزیزی رو از دست داده ، یکی همدمی برای خودش گرفته ، یکی عاشق شده ، یکی عشقش رو از دست داده خلاصه هر کسی یه جوری گذرونده ولی تو این سال جدید برای همگی از خدواند بهترینها رو آرزو میکنم آرزو دارم که سال نو رو به خوشی و خوشی شروع کنید . و هنگام سال تحویل دعا کنید ، دعا واسه اونایی که مریض تو بیمارستان دارن اونایی که دلشون شکسته به هر نحوی شده خدا دلشونو شاد کنه . منم یه دوست امیدوارم بدیهامو به خوبیهام اگه داشتم ببخشید.و از اینکه در کنار شما بودیم خیلی خوشحالم بهترینها رو برایتان اروز میکنیم [FONT=times new roman,times,serif]سال خوشی رو براتون ارزو میکنم امیدوارم که این که سال جدید رو با رو یی خندان آغاز کنید[/FONT] [FONT=times new roman,times,serif][/FONT] مدیریت تاپ فروم سال نو رو به همگی دوستان و کاربران عزیز تبریک می گوید و برایتان بهترینها را آرزو می کند آرزومند آرزوهایتان [FONT=times new roman,times,serif] [/FONT]
پاسخ : سال نو بر همگان مبارک منم پیشاپیش عید نوروز رو به همه دوستان تبریک میگم. امیدوارم سال جدید، سالی خوب همراه با شادی و سلامتی باشه برای همه. :wel:
پاسخ : سال نو بر همگان مبارک مرسی منم بهتون تبریکمیگم.....امسال سال زیاد جالبیب رام نبود چه کنیم گزشت دیگه
پاسخ : سال نو بر همگان مبارک سال نو رو من هم به همه دوستان تبریک میگم امیدوارم سالی پر برکت وخوشی رو داشته باشند