1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

خاطره خوب كورش تهامی در سال 89

شروع موضوع توسط Amir_Dragon ‏18/3/11 در انجمن سینمای ایران

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

به اعتقاد من سینمای ایران از مسیری كه باید طی كند خارج شده است و متاسفانه در حال طی كردن راهی است كه به اشتباه راه معرفی شده است، با توجه به...
    كورش تهامی گفت: شانس بازی در كنار استاد جمشید مشایخی در «تبریز مه‌آلود» پر از تجربه‌هایی بود كه تا به حال نتوانسته بودم كسب‌اش كنم و امكان این تجربه اندوزی برای من امسال به دست آمد.

كوروش تهامی در گفت‌و‌گو با باشگاه خبری فارس «توانا» درباره ارزیابی خود از سینما گفت: به اعتقاد من سینمای ایران از مسیری كه باید طی كند خارج شده است و متاسفانه در حال طی كردن راهی است كه به اشتباه راه معرفی شده است، با توجه به بررسی‌هایی كه دراین راستا در رسانه ها و مطبوعات و حتی تلویزیون نیز شده است، امیدوارم این مسیر به راه اصلی خودش بازگردد.
    وی در ادامه افزود: البته باید بگویم كه این بازگشت از مسیرفرعی به مسیراصلی، نیازمند یك همكاری همه جانبه بین اهالی رسانه و اهالی سینما است زیرا در غیر این‌صورت اهالی سینما از راهنمایی‌های اهالی رسانه دور می‌‌مانند و اهالی رسانه نیز بدون اهالی سینما نمی‌توانند این مسیر را به راه اصلی خود بازگردانند.
    تهامی درباره بهترین فیلمی كه در طول سال جاری دیده است گفت: به دلیل اینكه امسال به شدت درگیر بازی بودم، نتوانستم سینمای ایران را به خوبی دنبال كنم و فقط توانستم چند فیلم در سینمای خانگی ببینم.
    وی در ادامه افزود: با توجه به همین مطلب كه من كم فیلم دیدم اما می‌توانم بگویم دو فیلم «سن‌پطرزبورگ» و «درباره الی...» را در ژانر خودشان پسندیدم.
    بازیگر فیلم «به رنگ ارغوان» درباره كار‌هایی كه در طول امسال انجام داده است، گفت: امسال در دو سریال با نام‌های «تبریز در مه» و «ملكوت» بازی كردم، البته سال پیش نیز یك فیلم با نام «برف روی شیروانی داغ» را به اتمام رساندم كه در جشنواره امسال فجربه نمایش درآمد.
    تهامی در پاسخ به این سوال كه دلخوری‌اش از سینمای ایران در یك سال گذشته چه بوده است، گفت: از سینما دلخوری خاصی ندارم زیرا دلخوری‌ها از سینمای ایران بر می‌گردد به مسائل‌های دیگری. یك بازیگر دوست دارد، وقتی كاری انجام می‌دهد آن اثر در زمان خود پخش شود، خصوصا زمانی كه یك اثر خوب باشد، بدیهی است كه بخواهد كار دیده شود و در زمان خودش ارزشگذاری شود.
    وی در ادامه خاطر نشان كرد: فیلمی كه من به طور مشخص در حال صحبت كردن درباره آن هستم «به رنگ ارغوان» است زیرا دوست داشتم این فیلم در زمان خود پخش و ارزشگذاری می‌شد نه بعد از شش سال تازه در جشنواره پخش شود و بعد اكران شود.
    وی در ادامه افزود: البته كه این فیلم در زمان جشنواره نیز به شدت مود توجه قرار گرفت و من نیز برای نقش مكمل، نامزد دریافت جایزه شدم ولی به هرحال دوست داشتم در زمان خودش مورد توجه قرار گیرد زیرا در این صورت شرایط بهتری برای همه عوامل خود به وجود می‌آورد.
    تهامی درباره تجربه ای كه امسال كسب كرده است، گفت: شانس بازی در كنار استاد جمشید مشایخی پر از تجربه‌هایی بود كه تا به حال نتوانسته بودم كسب‌اش كنم و امكان این تجربه اندوزی برای من امسال به دست آمد.
    بازیگر سریال «ملكوت» درباره جشنواره فیلم فجر امسال گفت: به نظرم فیلم‌های خوبی امسال در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمده است كه به اعتقاد من می‌تواند كمك خوبی به وضعیت سینمای ایران در سال آینده كند، البته باید توجه داشت كه اكتفا به جشنواره فیلم فجر اشتباه است زیرا فیلم‌هایی كه در جشنواره به نمایش درمی‌آید، تمام فیلم‌های سینمای ایران نیستند.
    وی در ادامه افزود: انشا الله كه این فیلم‌ها بتواند نماینده خوبی برای سینمای ایران در سال بعد باشند و ما شاهد رشدی چشم‌گیر در سینما باشیم.