1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

پیش‌بینی تهیه‌كنندگان درباره پرفروش‌ترین فیلم نوروز 90

شروع موضوع توسط Amir_Dragon ‏17/3/11 در انجمن سینمای ایران

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

فیلم‌های سینمایی «سه درجه تب» (حمیدرضا صلاح‎مند) در گروه سینمایی قدس، «اخراجی‌ها3» (مسعود ده‌نمكی) در گروه سینمایی آفریقا، «زن‌ها شگفت‌انگیزند»....

گروهی از تهیه‌كنندگان و پخش كنندگان سینمای ایران در پاسخ به پرسش فارس درباره پیش‌بینی میزان موفقیت 5 فیلم اكران نوروز، اظهارنظر كرده‌اند.

به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، فیلم‌های سینمایی «سه درجه تب» (حمیدرضا صلاح‎مند) در گروه سینمایی قدس، «اخراجی‌ها3» (مسعود ده‌نمكی) در گروه سینمایی آفریقا، «زن‌ها شگفت‌انگیزند» (مهرداد فرید) در گروه سینمایی آزادی، «جدایی نادر از سیمین» (اصغر فرهادی) در گروه سینمایی استقلال و «یكی از ما دو نفر» (تهمینه میلانی) در گروه سینمایی عصر جدید به عنوان برنامه اكران نوروز 90 روی پرده می‌روند.

این آثار سینمایی 4 هفته اكران عمومی دارند كه افزایش مدت اكران‌شان وابسته به حفظ كف فروشان دارد.
    گروهی از تهیه‌كنندگان و پخش كنندگان سینمای ایران در پاسخ به پرسش فارس درباره پیش‌بینی میزان موفقیت این 5 فیلم، اظهارنظر كرده‌اند.

علی سرتیپی گفت: من چون دو فیلم در حال پخش برای اكران نوروز 90 دارم، نمی‌‌توانم در این زمینه اظهارنظر كنم و انشالله نوروز امسال همه فیلم‌های اكران پرفروش شوند.
    محمدرضا صابری گفت: «اخراجی‌ها3» شانس اول فروش اكران نوروز 90 است. البته رقابت خوبی بین «جدایی نادر از سیمین» و این فیلم وجود دارد.

قاسم قلی‌پور گفت: نمی‌توانم در این زمینه اظهارنظر كنم.
    غلامرضا موسوی گفت: من پیش‌گو نیستم.
    عبدالله اسفندیاری: «جدایی نادر از سیمین» شانس بیشتری دارد.
    سیدمحسن وزیری گفت: «اخراجی‌ها3» چون هم یك فیلم شاد است و هم مردم قسمت‌های یك و دو آن را دیده‌اند و تمایل دارند تا این فیلم را هم روی پرده ببینند.
    علی واجدسمیعی گفت: «جدایی نادر از سیمین» پرفروش‌ترین فیلم اكران نوروز 90 خواهد شد.
    امیر پروین حسینی: «اخراجی‌ها3»
    محسن علی‌اكبری گفت: دو فیلم «اخراجی‌ها3» و «جدایی نادر از سیمین» هر دو شانس پرمخاطب‌شدن دارند.
    علی آشتیانی‌پور نیز موفقیت فیلم «جدایی نادر از سیمین» را پیش‌بینی كرد.
    امیرحسین شریفی: «جدایی نادر از سیمین»
    عباس جهانبخش: «اخراجی‌ها3»
    داریوش بابائیان: شانس «جدایی نادر از سیمین» را بیش‌تر می‌دانم.
    محمد بانكی: من بسیاری از فیلم‌ها را ندیده‌ام و نمی‌توانم در این زمینه اظهارنظر دقیق كنم.
    غلامحسین بلوریان: «اخراجی‌ها3» و «جدایی نادر از سیمین» كه رقابت سختی با هم دارند.
    سیدضیاء هاشمی گفت: فیلم «اخراجی‌ها3» به دلیل گستردگی تبلیغاتی كه از گذشته داشته و دارد.

منبع: farsnews.com