1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مهم‌ترين موفقيت بسكتبال در سال 89 معرفي چهره‌هاي جديد بود

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏16/3/11 در انجمن توپ و تور

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: مربي سابق تيم ملي بسكتبال ايران گفت: به نظر من مهمترين موفقيتي كه بسكتبال ايران در سال جاري به آن رسيد، معرفي چهره‌هاي جديد بود. محسن صادق‌زاده، مربي سابق تيم ملي و يكي از كارشناسان بسكتبال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، در مورد وضعيت بسكتبال ايران در سال 89 مطالبي را عنوان كرده است كه در زير مي‌خوانيد: * فراز و نشيب زيادي داشتيم اگر نگاهي به اتفاقاتي كه در طول سال افتاد بيندازيم، مي‌بينيم كه بسكتبال ايران فراز و نشيب زيادي داشت. اتفاق خوبي كه افتاد و به آن نياز داشتيم حضور نيروهاي جوان‌‌ و جايگزين بود كه خوشبختانه اين اتفاق افتاد و تا حدودي اهالي بسكتبال را به آينده اميدوار كرد. شايد از حيث نتيجه‌گيري و كسب مدال، تيم ملي، قهرماني آسيا را آنهم به دليل بازيكنان با تجربه و تاثيرگذار كسب نكرد، اما با حضور 50 درصدي بازيكناني كه بسيار جوان و كم‌تجربه بودند، توانستيم مقام سومي مسابقات گوانگجو را كسب كنيم. البته قطعاً رسيدن به فنيال و كسب عنوان قهرماني دور از دسترس نيود، اما اتفاقاتي كه در چين افتاد باعث شد كه سوم شويم. * معرفي چهره‌هاي جديد، مهم‌ترين موفقيت بسكتبال در سال 89 بود به نظر من مهم‌ترين موفقيت بسكتبال ايران در سال 89 معرفي چهره‌هاي جديد به بسكتبال بود. چند سالي بود كه نبود بازيكنان جايگزين براي بازيكناني همچون نيكخواه بهرامي، حدادي و مهدي كامراني كمي كارشناسان بسكتبال را نگران كرده بود كه خوشبختانه از اين نگراني‌ها كاشته شد. ميدان دادن به بازيكنان جوان در ليگ برتر و حضور آنها در ميادين مختلف ملي و باشگاهي مي‌تواند موفقيت‌هاي بسكتبال ايران را تضمين كند. * قدرت برابر تيم‌ها در ليگ برتر پيش از آغاز ليگ برتر تصميمات خوبي گرفته شد و بازيكنان ملي در تيم‌ها به خوبي تقسيم شدند و اين موضوع باعث شد قدرت تيم‌ها تقريباٌ يكسان شد و رقابت‌هاي خوبي را شاهد باشيم. حضور تيم‌هاي خوبي مانند راه و ترابري قم و توزين الكتريك كاشان در اين فصل رقابت‌ مدعيان براي قهرماني را داغ‌تر كرد. به نظر من فرآيند حركتي كه در اين فصل داشتيم نسبت به 2 سال گذشته بسيار بهتر بود و شاخص رشد آن نيز بيش از 80 درصد بود. * داشتن ليگ پويا كار تيم ملي را آسان مي‌كند با توجه به رشدي كه در ليگ برتر و ليگ دسته اول در اين فصل مشاهده كرديم و بازيكنان جوان و جوياي نامي كه در آن چهره شدند، به نظر من تيم ملي كار راحت‌تري را نسبت به سال‌هاي گذشته در مسابقات المپيك و جام ملت‌ها خواهد داشت و بهتر نتيجه خواهد گرفت. * انتظار داشتيم يكي از تيم‌هاي ايراني قهرمان ليگ غرب آسيا شود با موفقيت‌هايي كه تيم‌هاي باشگاهي در غرب آسيا و آسيا داشتند اين انتظار مي‌رفت كه از 2 تيم ذوب‌آهن يا مهرام يكي قهرمان غرب آسيا شود كه اين اتفاق نيفتاد و به نظر من اين موضوع به هيج وجه از شايستگي‌هاي آنها كم نمي‌كند. در بازي‌هاي آسيايي شرايط تيم‌ها با ليگ برتر كاملاً متفاوت است و البته وضعيتي كه بسكتبال اين منطقه دارد هميشه به ضرر تيم‌هاي ايراني بوده است. * كاظمي فوق‌العاده بود، حدادي بهتر مي‌شود ارسلان كاظمي يكي از بهترين بازيكنان تيم رايس محسوب مي‌شود و جايزه اتحاديه بسكتبال آمريكا را نيز كسب كرد كه اين افتخاري بزرگ براي بسكتبال ايران به حساب مي‌آيد. كاظمي اگر همين روندي را كه داشته در پيش بگيرد، به نظر من مي‌تواند به عنوان يكي از پديده‌هاي nba هم مطرح شود. حدادي هم به دليل تاخيري كه در تمرينات ممفيس داشت، در ابتدا شرايط خوبي در اين تيم نداشت و كمتر بازي مي‌كرد، اما رفته رفته وضعيتش بهتر ‌شده و مدت زمان بيشتري را به ميدان مي‌رود.