1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

اربابي: شانس زيادي براي قضاوت در المپيك لندن دارم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏16/3/11 در انجمن ورزش رزمی

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: داور جهاني تكواندو ايران گفت: با توجه به عملكردم در كلاس گوانگجو فكر مي‌كنم شانس زيادي براي قضاوت دوباره در المپيك 2012 داشته باشم.

شهرام اربابي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: 10 نفر از داوران آسيا و اقيانوسيه در اين دوره از رقابت ها حضور داشتند كه به مدت 2 روز در آزمون هاي مختلف شركت كردند.
    وي با اشاره به اينكه قوانين تغيير خاصي نكرده بود، تصريح كرد: اين آزمون‌ها شامل تست فيزيك بدني، جابه جايي پاها و كنترل سيستم عصب و عضله، دو استقامت و سرعت و امتحان كتبي از قوانين جديد گرفته شد.
    داور جهاني ايران خاطرنشان ساخت: تست‌ها كتبي امسال خيلي بهتر از دوره قبل بود چون كاربردي شده بود؛ اما سوالات المپيك لندن اصلاً به كار نمي آمد. مصاحبه زبان انگليسي، معاينه پزشكي مثل كنترل فشار خون، تست شنوايي از ديگر موارد اين كلاس بود.

وي افزود: بخشي از فيلم مسابقات نيز پخش شد و افراد بايد به عنوان داور وسط به اعتراض مربيان پاسخ مي دادند و اين نيازمند زبان انگليسي قوي بود. من در تمامي اين تست ها موفق بودم و حالا بايد منتظر قضاوت در ميادين مختلف بعدي باشم.
    اربابي كه در المپيك پكن هم قضاوت كرد، يادآور شد: 24 تن از اين داوران بايد براي حضور در مسابقات جهاني كره جنوبي، سهميه المپيك جهاني و قاره هاي مختلف قضاوت كنند تا در آخر 30 نفر از برگزيدگاه راهي المپيك لندن شوند.
    وي ادامه داد: در گذشته فقط داور وسط و كنار انتخاب مي كردند اما اين بار از تعدادي خواستند كه به عنوان ناظر بازبيني فيلم باشند اما ايراني ها فقط داوري ها را انتخاب كردند.
    اربابي سطح داوران ايراني را بالا ارزيابي كرد و گفت: اما همه در يك سطح نبودند، بعضي ها آنطور كه بايد زبان انگليسي نمي دانستند و بعضي ها در تست هاي عملي موفق نبودند؛ اما فكر كنم شانس زيادي براي قضاوت در المپيك داشته باشم.