سلام به بچه های دوست داشتنی تاپ فروم بله دیگه ... امروز ، روز تولد مدیرکل و سرپرست سایت یعنی میترا عزیز هست ... میترا جان تو راه اندازی و شروع تاپ فروم خیلی بهم کمک کرد و این عزیز دوست داشتی جای خواهر نداشته ی من هست و همینجا صمیمانه تولدشو بهش تبریک میگم و بهترین آرزوها رو براش دارم و از زحمات بی دریقش کمال تشکر رو دارم. میترا جان تولدت مبارک تولد تولد تولدت مبارکـــــــــــــــــــــ انشالله که سال خوب و جدیدی رو از زندگیت شروع کنی و همیشه شاد و موفق باشی اینم از کیک تولد !!!!!!
پاسخ : ●◦◦ میترا جان تولدت مبارک ◦◦● mitra jan tavalodet mobarak barat behtarinha ro az khoda mikham shado salamat bashi :gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3:
پاسخ : ●◦◦ میترا جان تولدت مبارک ◦◦● اي عزيز تولدت مبارك بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووس:mach::gol3::shad::baghal::farar::farar::farar::shad2::shad2::shad2::shad2::gol3::mach::mach:
پاسخ : ●◦◦ میترا جان تولدت مبارک ◦◦● سلام به همه ............ شما چطور دلتون اومد فقط یه تبریک خشک و خالی به میترا بگید ؟تو روز به این مهمی؟ در ضمن تولد میترا امروزه ....همتونم باید تولدش شرکت کنید و یه کادو خوبم بیارید با خودتون...این روز یه روز عادی نیستاااااا.........همتون امروز ک یه روز خوب واسه میترا جون درست کنید تا تو خاطرش بمونه... میترا جونم اول از همه بزار خودم تبریک بگم که چقدر خوشحالم از اینکه تو یه همچین روزی تو چشمتو رو این دنیا باز کردی و الان من از بودنت خوشحالم....تولدت مبارک ... چه لطیف است حس آغازی دوباره، و چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آغاز تنفس… و چه اندازه عجیب است ، روز ابتدای بودن! و چه اندازه شیرین است امروز… روز میلاد… روز تو! روزی که تو آغاز شدی! تولد مبارک میترا جونم ایشالا یه زندگی شاد و خوب و به دور از هر غم و عصه ای داشته باشی.. .واست بهترینا رو آرزو میکنم... 24اسفند هرسال وقتی هزاران شهاب به سمت زمین هجوم میاوردن از خودم می پرسیدم چه اتفاقی افتاده که آسمونیا میخوان خودشونو به زمین برسونن؟…. و امسال فهمیدم اونا به پیشواز حضور مسافری میان که زمینو با گامهای مهربونش نوازش کرد تا سفرشو از خودش به خدا شروع کنه …. تولدت مبارک
پاسخ : ●◦◦ میترا جان تولدت مبارک ◦◦● بچه ها همگی بیاید برقصید تولد میترا جونههههه تعارف نکندید پسر دخترا بیاید وسط.... آفرین خشگلاا برقصید تا میترا رو شاد کنید... ههه کی اینارو دعوت کرده ؟ میترا ببین همش بخاطر تویه ها...... بقیه هم بیاید جلو برقصید تعارف نکنید همه بیاید...
پاسخ : ●◦◦ میترا جان تولدت مبارک ◦◦● آفرینننننننن مجلسو گرم کردید دمتون گرم همه شاد باشید که روز تولد میترا جونههههههه....... وایی خدا مردم از خنده هههههههههه
پاسخ : ●◦◦ میترا جان تولدت مبارک ◦◦● [SIZE=-1] [/SIZE] [SIZE=-1] ماشالا ماشالا [/SIZE] [SIZE=-1]بقیه کجان اون حرفیا بیان وسط سریع اه حالاحالاحالا مرسی قرو بیا آه ماشالا [/SIZE] [SIZE=-1]بقیه [/SIZE] [SIZE=-1]بقیه [/SIZE] [SIZE=-1]بقیه آه ماشالا اون وسطیا چرا دست نمیزنن؟؟؟؟؟؟؟ ماشالا [/SIZE] [SIZE=-1]بقیه ....آه خوبه اون چه قری میده آفرین خیلی خوبه... آقا چرا دم در وایسادی بیا تو بیا اه ماشالا ماشالا [/SIZE] [SIZE=-1]بقیه ماشالا [/SIZE] [SIZE=-1]بقیه ماشالا خیلی خوش اودی ایول ماشالا [/SIZE] [SIZE=-1]بقیه[/SIZE] [SIZE=-1] بفرما کیک چرا نمیخوری ماشالا ماشالا [/SIZE] [SIZE=-1]بقیه[/SIZE] [SIZE=-1]بقیه[/SIZE]
پاسخ : ●◦◦ میترا جان تولدت مبارک ◦◦● آفرین ممنون از حسن نیتتون... حالا بشینید که کیکو بیارممممم....... به سلامتی میترا......... میترا ببخشید که نتونستم در خور شان تو پیدا کنم یه کیک خوب... عجله نکنید نصفش برای من و میترا میخوایم تا چند روز دور هم بخوریم بقیشو شماها تقسیم کنید بین خودتون هههههههههههههه باور کن ماههاست زیباترین جملات را برای امروز کنارمی گذارم، امشب اما همه جملات فرار کرده اند، همینطور بی وزن و بی هوا آمدم بگویم . تولدت مبارك. حالا نوبت کادو هاست همه به صف شید کادو هاتونو بیزارید امیدوارم جلو میترا خوب در بیایدااااااا.... آفرین خوبهههههههههه
پاسخ : ●◦◦ میترا جان تولدت مبارک ◦◦● مرسی که تو تولد میترا شرکت میکنید میترا دختر خیلی مهربونیه و همتونو دوس داره کور بشه الهی چشم دشمن و حسود و بخیل و... بچه ها فراموش نکنید به میترا تبریک بگیدا میخوام کاری کنید از خوشحالی رو پا بند نشه... مرسی عزیزای گل...