«جدایی نادر از سیمین» بسیار خوب بود و حتی به فرهادی اساماس دادم و از او تشكر كردم. این فیلم به خوبی به مسائل اجتماعی كه خیلیها.... عزتالله انتظامی درباره فیلمهایی كه در جشنواره فیلم فجر دیده است گفت: در میان فیلمهایی كه در جشنوارهی فیلم فجر دیدم، از «جدایی نادر از سیمین» بسیار خوشم آمد. بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون ایران در گفتوگو با خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار كرد: «جدایی نادر از سیمین» بسیار خوب بود و حتی به فرهادی اساماس دادم و از او تشكر كردم. این فیلم به خوبی به مسائل اجتماعی كه خیلیها آن را نمیبینند میپردازد. وی درباره «راه آبی ابریشم» كه خود در آن به ایفای نقش پرداخته است گفت: این فیلم هم خوب بود و كسی نداند متوجه نمیشود كارگردان آن ایرانی است و متاسفانه داوران به آن توجه نكردند. من همیشه با بزرگنیا كار كردم و او هم مانند علی حاتمی معتقد است برای فیلمهایش خوشقدم هستم و خواست نقشی را داشته باشم. با توجه به عملی كه روی پایم كرده بودم این نقش كوتاه را در نظر گرفت كه از آن بدم نیامد. این بازیگر تصریح كرد: معتقدم این فیلم حدود 10 دقیقه اضافه دارد و باید كوتاهتر شود. انتظامی «سیزده59» را دیگر فیلمی خواند كه در جشنواره دیده است و از بازی پرویز پرستویی در آن تمجید كرد. آقای بازیگر سینمای ایران ، سال 89 را برای خودش مثبت ارزیابی كرد و گفت: حضور در ونكور و برپایی بزرگداشت اتفاق خوبی بود. همچنین برنامه لهستان كه برای كار خسرو سینایی رفته بودم و بزرگداشت خیلی خوبی برایم گرفتند كه حركت زیبایی بود. از ساخت و نمایش مستند «آسمان آبی» هم راضی هستم.