بهروز جان بهروز جان تولدت مبارک :X ... امیدوارم همیشه سبز . سالم وسلامت باشی و به آرزوهای قشنگت برسی .. تولدت مبارک دوستم ..
پاسخ : ღ•●ღبهروز جان تولدت مبارکღ•●ღ تو این روز پر از عشق تو با خنده شکفتی .......... با یه گریه ساده به دنیا بله گفتی ببین تو آسمونا پر از نور و پرندس .......... تو قلبا پر عشقه ، رو لبا پر خندس تا تو هستی و چشمات ، بهونه س واسه خوندن .......... همین شعر و ترانه تو دنیای ما زندس
پاسخ : ღ•●ღبهروز جان تولدت مبارکღ•●ღ بهروز عزيز تــولـــــــــــــــــدت مبــــــــــــارك ... به ارزوهات برسي ... :tabrik:
پاسخ : ღ•●ღبهروز جان تولدت مبارکღ•●ღ دوست عزیز بهروز تولدت مبارک اروزمند روزهای خوش برای تو چه لطیف است حس آغازی دوباره، و چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آغاز تنفس... و چه اندازه عجیب است ، روز ابتدای بودن! و چه اندازه شیرین است امروز... روز میلاد... روز تو! روزی که تو آغاز شدی! تولدت مبارک
پاسخ : ღ•●ღبهروز جان تولدت مبارکღ•●ღ بهروز جون تولددت مبارک عزیزمممممممممممم خودت کجایییییokhibaz: بیاااااا جشن تولد گرفتیم واستتت:shad2::shad2:
پاسخ : ღ•●ღبهروز جان تولدت مبارکღ•●ღ فکر کنم ایشون نیستن و خبر هم ندارند که براشون تولد گرفتیم. امیدوارم دوباره ببینیمشون تو انجمن. :riz513:
پاسخ : ღ•●ღبهروز جان تولدت مبارکღ•●ღ واقعا بدجور غافلگیر شدم واسه همتون آرزوی موفقیت میکنم به بزرگی خودتون ببخشید حضورم کمه ممنونم از تک تک شما عزیزان ایشاالله به آرزوهاتون برسین :gol2::gol2::gol2::gol2: