1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

حيف است شمس را از دست دهيم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏10/3/11 در انجمن توپ و تور

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: آقاي گل ليگ برتر فوتسال گفت: حيف است شمس كه به اين خوبي نتيجه گرفته و سطح فوتسال ملي را بالا برده را از دست بدهيم.

مسعود دانشور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: در چند سال اخير چندين‌بار برابر تيم ملي برزيل قرار گرفته‌ايم و به همين دليل مصاف با اين تيم ديگر براي‌مان استرس‌زا نيست. ديگر ترسي براي مصاف با تيم قهرمان جهان نداريم و حتي انتظار داريم در يكي از بازي‌هاي بعدي‌اي كه برابر اين تيم قرار مي‌گيريم، آنها را شكست دهيم.
    وي در مورد عدم تمديد ق
    رارداد سرمربي تيم ملي تصريح كرد: به عنوان يك بازيكن نمي‌خواهم وارد مسائل مديريتي شوم و در اين مورد بزرگترها تصميم‌گيري مي‌كنند اما به عقيده من حيف است مربي‌اي كه به اين خوبي نتيجه گرفته و سطح فوتسال ملي را بالا برده را از دست بدهيم.
    اين بازيكن ملي‌پوش تيم گيتي‌پسند در مورد ليگ برتر فصل آينده نيز گفت: امسال با گيتي‌پسند در ليگ نتيجه خوبي گرفتيم. گرچه از چند تيم پيشنهاد دارم اما قراردادم با گيتي‌پسند دو ساله است و دوست دارم در اين تيم بمانم. البته هنوز در اين‌باره صحبتي نشده اما با توجه به نگاه خوب و مثبت مديريت تيم، فكر نمي‌كنم در اين خصوص مشكلي وجود داشته باشد.