1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مظاهري: احدي و صمدي بوكس ايران را متحول كردند اما نيستند

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏10/3/11 در انجمن ورزش رزمی

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: قهرمان بازي‌هاي آسيايي دوحه گفت: اكبر احدي و محمدرضا صمدي در ميان مربيان نقش موثري در متحول كردن بوكس ايران داشتند اما اكنون در كادر فني حضور ندارند.

علي مظاهري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره موافقت مسئولان فدراسيون و كادر فني با حضور او در اردوها حتي بدون شركت در مسابقات انتخابي خاطرنشان ساخت: من آن زمان كه گفتم از تيم ملي خداحافظي مي كنم، خيلي عصباني بودم. اولين چيزي كه برايم اهميت دارد، ارزشي است كه فدراسيون براي بوكسورهايش قائل مي شود.
    قهرمان آسيا خاطرنشان ساخت: مي دانم كه براي خداحافظي خيلي زود است، نمي خواستم فدراسيون مرا حمايت مالي كند اما آنها مي توانستند با نوشتن يك نامه كارهايم را پيگيري كنند. در هر مسابقه اي كه شركت كردم با مدال بازگشتم قبل از آن براي همه طلايي ها مراسم مي گرفتن و به آنها جايزه مي دادند.
    وي تاكيد كرد: وقتي به من رسيد ديگر خبري از جايزه و مراسم نبود، آيا يكبار گفتم كه چرا اينكار را نكردند؟زماني در رده بندي جهاني مكان سوم داشتم آيا آنها برايم كاري كردند و من اعتراضي داشتم. سال 85 كه فدراسيون برتر شد آيا از مظاهري ها به خاطر اين مسئله تشكر كردند؟
    مظاهري افزود: از مسئولان فدراسيون توقع دارم كه برايمان ليگ درست و حسابي راه اندازي كنند تا همه بوكسورها از بيكاري ننالند.
    وي درباره احتمال بازگشت خود به تيم ملي گفت: فعلاً قصد بازگشت ندارم، هشت سال به طور مداوم در اردوها هستم و 30 مسابقه رفته ام؛ اميدوارم با همين نفرات بتوانند سهميه المپيك بگيرند.من شنيده ام سطح مسابقات انتخابي خيلي پايين بوده و حتي نفرات اول و دوم حضور نداشتند.
    مظاهري تاكيد كرد: در مسابقات جهاني و المپيك تجربه حرف اول را مي زند و اين نفرات بايد سال ها در اردو باشند تا بتوانند به سطح نفرات سابق تيم ملي برسند.احدي و صمدي يك زماني بوكس ايران را متحول كردند اما اكنون در كادر فني حضور ندارند.
    وي افزود: معمولاً كشورها بعد از المپيك جوانگرايي مي كنند نه در آستانه مسابقات سهميه المپيك و جهاني، با اين شرايط فكر نمي كنم براي كسب سهميه موفق باشيم.