1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مهماندوست: با يك لشكر مصدوم هم مي‌توانيم قهرمان جهان شويم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏8/3/11 در انجمن ورزش رزمی

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي تكواندو گفت: با يك لشكر مصدوم كمتر از دو ماه تا مسابقات جهاني فرصت داريم؛ اما باز هم مي‌توانيم قهرمان جهان شويم.

رضا مهماندوست در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بعد از اين همه مسابقه يك لشكر مصدوم به تيم ملي رسيده است كه هنگام تمرينات دست من نيستند.
    وي ادامه داد: نادريان، معتمد، كرمي، حجي زواره و فروغي كيا تحت فشار مسابقات ليگ، جام فجر، باشگاه هاي آسيا، شهر و استان خود مصدوم شده اند.با مدرك ثابت مي كنم كه اين نفرات در مسابقات انتخابي تيم ملي شايد يك مبارزه انجام داده اند و در جاي ديگر مصدوم شده اند.
    مهماندوست افزود: علاوه بر كسري كاظمي، علي فرهادي نيز به عنوان فيزيوتراپ در كنار تيم ما قرار گرفته تا به اين همه مصدوم برسند. من نمي توانم ريسك كنم و نيروهايم را در آلمان شركت دهم تا خدايي نكرده وضعيتشان بدتر شود.
    وي تاكيد كرد: البته آنهايي كه براي اولين بار است به مسابقات بين المللي اعزام مي شوند، حتماً بايد شركت كنند چون ديگران را صد بار در رقابت هاي مختل آناليز كرده ام و آنها را نيز بايد ارزيابي كنم.
    سرمربي تيم ملي خاطرنشان ساخت: آنطور كه به من گفته اند بيشتر تيم ها به خاطر ايران مي خواهند به آلمان بيايند و تا كنون 60، 70 تيم اعلام آمادگي كرده اند. فكر نمي كنم كره اي ها بيايند چون آنطور كه كانگ(سرمربي تيم ملي پومسه) مي گفت بعد از گوانگجو همه كادر فني آنها اخراج شدند.
    وي افزود: در بازي هاي آسيايي ما 3 طلا كسب كرديم و كره 2 طلا گرفت و اين برايشان خيلي مهم بوده و مي خواهند در مسابقات جهاني جبران كنند.
    وي در پاسخ به اينكه آنها از امتياز ميزباني برخوردارند و زمان ايران كم است، گفت: اكنون هم تمرينات 9 تا 10 شب را گذاشته ام البته نه به طور پيوسته. به خاطر كمبود وقت مجبور شدم ميزان تمرينات استقامتي را كم كنم، سه سيستم را با هم تلفيق كرده و دست به ابتكار زده ام تا بتوانم اين نواقص را رفع كنم.
    مهماندوست افزود: تا كنون ما زحمت كشيديم، خدا كمك كرده و نتيجه گرفتيم؛ اين بار هم با همه اين مشكلات مي توانيم قهرمان جهان شويم.