خبرگزاري فارس: سرمربي ويتنامي تيم ووشوي فرانسه گفت: اگر چين و ايران براي پيشرفت ووشوي فرانسه به من كمك كنند، خوشحال ميشوم. ميشل نوين در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: درست است كه تعداد تيم هاي حاضر در جام پارس كم بود اما هر مسابقه اي كه در آن ايران و چين حضور دارند، از سطح كيفي بالايي برخوردار است. وي كه با 5 سانداكار و 2 تالوكار در اين ميدان شركت كرده بود، تصريح كرد: فرانسه نسبت به دو سال پيش كه من تازه هدايت اين تيم را برعهده گرفته بودم تغييرات زيادي كرده است. با استفاده از نيروهاي جوان تيم را متحول كرده ام.2 سانداكار ما با تجربه و مابقي از جوانان بودند. سرمربي تيم فرانسه با اشاره به اينكه از عملكرد تيمش در جام پارس راضي بوده است، تصريح كرد: با اينكه خيلي از نفرات ما براي اولين بار بود شركت در يك ميدان بين المللي را تجربه مي كردند اما من راضي بودم. اين مسابقات براي ما مفيد بود چون با ايران و چين مبارزه كرديم. وي درباره ضعف ووشو فرانسه نسبت به كاراته و جودو يادآور شد: ووشو يك فدراسيون كوچك دارد كه چندان حمايت نمي شود، چون هنوز به قدر كافي جا نيافتاده است. از چند ماه پيش شرايط فرق كرده و در اروپا توانستيم جايگاه خوبي را به دست آوريم اما در جهان كار سختي را پيش رو داريم. سرمربي تيم فرانسه ادامه داد: جودو اولين فدراسيون رزمي بود كه در فرانسه تاسيس شد و بعد از آن تكواندو و كاراته را راه اندازي كردند. كم كم ما هم به اين رشته ها مي رسيم. چين و ايران بايد در اين زمينه به من كمك كنند. نوين درباره عملكرد نفرات ايران گفت: تيم شما در كنار چين و ويتنام از قطب هاي اصلي ووشو دنياست.