1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

خوراكچي: اتفاقات ليگ برتر فوتسال نگران‌كننده است

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏8/3/11 در انجمن توپ و تور

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم گسترش‌فولاد گفت: اتفاقاتي كه امروز در ليگ برتر فوتسال ديده مي‌شود، نگران‌كننده است.

محمود خوراكچي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس عنوان كرد: بايد بررسي كرد كه چرا تيم‌هايي كه با اهداف درازمدت در ليگ شركت كرده بودند،‌ امروز بي‌انگيزه شده‌اند. مثلا تيم گسترش‌فولاد هدفش از سرمايه‌گذاري در ليگ فوتسال، قهرماني و بعد از آن حضور در جام باشگاه‌هاي آسيا بود تا تيمي در سطح بين‌المللي داشته باشد اما آنها با وجودي كه از عملكرد تيم در فصل 89 راضي بودند، حالا تصميم گرفتند با تيمي كاملا بومي در مسابقات فصل آينده شركت كنند و اين يك زنگ‌ خطر است. در واقع اتفاقاتي كه امروز در ليگ برتر فوتسال رخ مي‌دهد، نگران‌كننده است.

وي تاكيد كرد: اگر امروز مي‌گوييم در جام‌جهاني 2012 فيناليست مي‌شويم، اين اتفاق به حرف رخ نمي‌دهد. همه بايد دست به دست هم بدهيم تا فوتسال به اين موفقيت دست پيدا كند اما اگر قرار باشد هر سال تعداد تيم‌هاي متقاضي شركت در ليگ كمتر شود، به اين هدف نمي‌رسيم. سال پيش شن‌سا و امسال آرش‌بتن و پوشينه‌بافت از شركت در مسابقات انصراف دادند. براي ليگ فصل آينده هم شنيده مي‌شود كه دبيري،‌ گسترش‌فولاد، فولادماهان، فيروزصفه و ... حضورشان در ليگ مبهم است. اگر به همين شكل پيش برويم رفته‌رفته تعداد تيم‌هاي استاندارد براي حضور در ليگ برتر به حد نصاب نمي‌رسد.

مربي سابق تيم ملي در مورد تيم آينده‌اش گفت: هنوز نمي‌دانم دقيقا سياست باشگاه براي فصل آينده چيست اما گفته مي‌شود كه آنها مي‌خواهند با تيمي كاملا بومي در مسابقات شركت كنند كه اگر اين‌طور باشد به آنها گفته‌ام نمي‌مانم چون قبول كردن چنين مسئوليتي براي يك مربي باسابقه ريسك محسوب مي‌شود. فصل گذشته زماني كه سرمربي تيم شدم 90 درصد تيم بسته شده بود و تنها 10 درصد نفرات با نظر من به تيم پيوستند. البته اگر قرار بود تيم را من هم ببندم، همين نفرات را انتخاب مي‌كردم. امسال 70 درصد تيم بومي بودند كه مديريت باشگاه مي‌خواهند فصل آينده صددرصد تيمي بومي داشته باشند.

خوراكچي ادامه داد: پيش از پايان فصل از دو تيم پيشنهاد داشتم كه اولويتم با گشترش‌فولاد بود. حالا اگر آنها قصد بومي سازي‌ داشته باشند، اگر آن تيم‌ها دوباره پيشنهادشان را مطرح كنند احتمال همكاري‌مان وجود دارد.