1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

اكبرآبادي: حضور بانوان در مسابقات رسمي از خواسته‌هاي جدي است

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏1/3/11 در انجمن توپ و تور

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: معاون بانوان سازمان تربيت‌بدني با اشاره به عدم حضور بانوان بسكتباليست در مسابقات بين‌المللي گفت: يكي از خواسته‌هاي جدي من حضور آنها در ميادين رسمي است.

به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، مرضيه اكبر‌آبادي كه با تأخير يك ساعت و نيم در سمينار نايب‌رئيسان بانوان هيأت‌هاي بسكتبال سراسر كشور حاضر شد، گفت: خواسته‌اي كه براي همه مربيان و جامعه بسكتبال مطرح است، حضور بانوان در ميادين رسمي است. من در مسابقات گوانگجو اين مورد را با مشحون در ميان گذاشتم و از او خواستم براي تثبيت جايگاه بسكتبال بانوان با پوشش حركتي را انجام دهد. ما در رشته‌هاي توپي مانند واليبال و فوتبال مسابقات برون‌مرزي داشته‌ايم و شايد فقط در بسكتبال چنين اتفاقي رخ نداده است.

وي ادامه داد: جاي تأسف دارد كه بسكتبال كه يكي از رشته‌هاي باقدمت است و افراد شاخصي در آن فعاليت مي‌كنند، هنوز به هدف اصلي‌مان يعني حضور در ميادين رسمي نرسيده‌ايم. يكي از خواسته‌هاي جدي من حضور بانوان در مسابقات رسمي است. اين حركت بايد از درون خانواده بسكتبال صورت گيرد ما نيز از آن حمايت مي‌كنيم و نگاه ما به بسكتبال بايد حرفه‌اي باشد و نه همگاني.
    معاون سازمان تربيت‌بدني با اشاره به اينكه حدود 7 تا 8 رشته توانسته‌اند در مسابقات رسمي حاضر شوند، عنوان كرد: به دليل مشكلاتي كه در كنفدراسيون بسكتبال وجود دارد متأسفانه نتيجه مطلوبي حاصل نشده است. ما با استقامت و پيگيري زياد در درخواستمان مي‌توانيم به نتيجه برسيم.

اكبر‌آبادي گفت: ما مطابق با ارزش‌هاي ديني مي‌توانيم فعاليت كرده و تلاش و توصيه ما نيز بايد اين فعاليت را گسترده كند.
    وي با اشاره به اينكه اعزام به خارج از كشور بايد با هدف باشد، اظهار داشت: اينكه مي‌خواهيم در مسابقات دوستانه شركت كنيم اينگونه مسابقات رسمي نيست و نفس كار غلط است. كرم‌زاده با اين كار مي‌خواهد نايب‌رئيسان را از خود راضي نگه دارد اما برگزاري يك مسابقه دوستانه چه فايده‌اي دارد. اميدوارم سال آينده بانوان بسكتباليست را در مسابقات رسمي ببينم و شما را همراهي كنم.