خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون بسكتبال گفت: با توجه به فعاليت و پيشرفت بانوان بسكتباليست ما در اين فدراسيون بدهكار آنها هستيم. به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، محمود مشحون در مراسم سمينار نايب رئيسان بانوان هياتهاي بسكتبال ايران گفت: خوشحالم كه اين شانس را داشتم در اين مراسم حضور داشته باشم. بسكتبال در استانها نفوذ كرده و ما شاهد رشد آن در سراسر ايران هستيم. من نه به عنوان مسئول بسكتبال بلكه به عنوان بزرگ خانواده اين رشته ميتوانم ادعا كنم اگر موفقيتي را در بسكتبال شاهد هستيم جز صميميت و غيرت بانوان نبوده است. وي در خصوص درخواست بانوان بسكتباليست براي حضور در مسابقات رسمي و برونمرزي گفت: من همه تلاش خود را به كار ميبرم، اما گاهي اوقات قادر نيستم و نميتوانم كاري را انجام دهم. مشحون با اشاره به صحبتهاي اكبرآبادي كه بيشتر اوقات فدراسيون را متهم به عدم تلاش براي حضور در مسابقات برونمرزي ميكند، گفت: وي هنوز حاضر نشده است تا از مشكلات ما مطلع شود. من براي بانوان هر كاري كه از دستم برآيد انجام ميدهم. به عنوان مثال دعوت از سران كشورهاي نزديك به جمعه ما از مسايلي بود كه براي بانوان انجام داديم، اما وقتي مواردي پيش ميآيد كه نميتوانيم براي رسيدن به هدفمان قدم برداريم گناه ما چيست. وي با اشاره به جلسه بعدازظهر امروز با هاكوپ، دبير كنفدراسيون بسكتبال غرب آسيا گفت: اولين صحبتم با او در خصوص بانوان است. تلاش خود را كرديم تا مسابقات غرب آسيا را در تهران برگزار كنيم يا يك تورنمنت چهارجانبه براي بانوان داشته باشيم، اما وقتي شدني نيست چه كاري را ميتوانيم انجام دهيم. رئيس فدراسيون بسكتبال با اشاره به اينكه فدراسيون بدهكار بانوان است، اظهار داشت: اميدوارم در آينده فدراسيون در مورد بانوان كمتر كمكاري داشته باشد و هنگاميكه از اكبرآبادي درخواست كردم سالن آزادي در اختيار بانوان قرار دهد، اما نشد. مي خواهم در آينده كم تر اين مشكلات براي بانوان بسكتباليست وجود داشته باشد.