1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

از تاخير يك‌ونيم ساعته اكبرآبادي تا اخراج خبرنگاران

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏1/3/11 در انجمن توپ و تور

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سمينار نايب رئيسان هيات‌هاي بسكتبال بانوان كه امروز در تالار مجموعه ورزشي آزادي برگزار شد با حاشيه‌هايي همراه بود.

به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، سمينار نايب رئيسان هيات‌هاي بسكتبال بانوان امروز با حضور محمود مشحون و فاطمه كرم‌زاده، رئيس و نايب رئيس فدراسيون بسكتبال و مرضيه اكبر‌آبادي، معاون بانوان سازمان تربيت بدني در تالار مجموعه ورزشي آزادي برگزار شد.

* تاخير يك‌ونيم ساعته اكبر‌آبادي
    معاون سازمان تربيت بدني با يك ساعت و نيم تاخير در اين سمينار حاضر شد.
    وي همچنين در قسمتي از صحبت‌هاي خود از خبرنگاران خواست براي مدتي سالن را ترك كنند. اكبرآبادي گفت: اين صحبت‌ها خصوصي است و بهتر است خبرنگاران حضور نداشته باشند.

* نواب رئيس بعضي از استان‌ها از جمله گيلان، مازندران و آذربايجان شرقي به دليل آب و هواي نامساعد در اين مراسم حضور نداشتند.

*رئيس فدراسيون بسكتبال پيش از حضور اكبرآبادي در اين مراسم گفت: اكبرآبادي بارها از من خواسته تا براي حضور بانوان در مسابقات برون‌مرزي كارهايي را انجام دهم، اما وي اينجا حضور ندارد تا در مورد مشكلات آنها صحبت شود.
    اكبر‌آبادي بيشتر اوقات فدراسيون بسكتبال را متهم مي‌كند.

* معاون بانوان سازمان تربيت بدني نيز پس از حضورش در اين سمينار خطاب به نايب‌ رئيسان گفت: كرم‌زاده با برگزاري مسابقات دوستانه در نظر دارد شما را خوشحال كند، اما من مخالف اين كار هستم زيرا مسابقات دوستانه مسابقات رسمي نيست.

* نايب رئيسان استان‌ها در پايان مشكلات خود را از جمله كمبود بودجه، نداشتن سالن و اسپانسر را با اكبر‌آبادي در ميان گذاشتند.