1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آذرشكيب: به احترام تصميم كادر فني در جام تختي كشتي گرفتم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏1/3/11 در انجمن سایر ورزش ها

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: نفر اول سنگين‌وزن جام تختي گفت: به خاطر احترام گذاشتن به تصميم كادر فني مبني بر حضور همه در جام تختي، در اين جام بين‌المللي كشتي گرفتم.

سيدمحمدرضا آذرشكيب در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: بعد از حضور در ليگ،‌ چند روزي به دليل سرماخوردگي شديد نتوانستم تمرين كنم و بعد هم با توجه به فرصت كمي كه داشتم فقط روي قدرت بدني‌ام كار كردم و تمرين كشتي نداشتم. در واقع تنها به خاطر احترام گذاشتن به تصميم كادر فني، در جام تختي كشتي گرفتم.
    وي خاطرنشان ساخت: احمد رسولي، پرويز هادي و كشتي‌گير قرقيز را شكست دادم و در فينال هم از سد كميل قاسمي گذشتم ولي از مسابقه نهايي‌ام راضي نبودم. هم اينكه كتفم درد مي‌كرد و هم از شكست احسان لشگري ناراحت بودم و اين روي كارم تاثيرگذار بود.
    اين كشتي‌گير ادامه داد: با توجه به وضعيتي كه داشتم در مجموع از عملكردم راضي هستم اما مربيان هم مثل خودم از فينالم راضي نبودند. حتما تلاش مي‌كنم كه در مسابقه بعدي جبران كنم. قبلا مربيان گفته بودند كه نفرات اول جام تختي راهي آسيايي و جام‌جهاني مي‌شوند. در اين زمينه تابع نظر مربيان تيم ملي هستم.