1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

كميته انضباطي فدراسيون شنا بدون شنيدن دفاعيات من حكم صادر كرد

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏1/3/11 در انجمن ورزش آبی

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم واترپلوي نفت اميديه گفت: كميته انضباطي فدراسيون شنا بدون حضور من و شنيدن دفاعيات برايم حكم صادر كرده است.

رضا جعفري در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس با اشاره به بازي هفته چهارم ليگ برتر در رنجان عنوان كرد: پس از اينكه تيم ما به زنجان رسيد متوجه شديم كه داوران تعيين شده از سوي فدراسيون نمي‌توانند به محل بازي برسند. اين در حالي بود كه تيم ما به دليل مسائل مالي ترجيح داد بازي انجام شود و به اميديه برنگردد.
    وي افزود: قرار شد يك داور از زنجان و يك داور از شهر ديگر (تبريز) اين بازي را قضاوت كنند؛ اما زماني كه مسابقه با تيم زنجان آغاز شد، ما متوجه شديم كه ناظر بازي پدر حسين نجفي سرمربي تيم زنجان است، داور وسط برادر نجفي و سر منشي بازي نيز برادر ديگر نجفي است و كل كادر داوري هم زنجاني بودند.
    جعفري گفت: ما با تيم زنجان و يا با سرمربي اين تيم مشكلي نداريم و همه با هم دوست هستيم حتي يكي از بازيكنان ما زنجاني است؛ اما قبول كنيد كه از نظر رواني اين وضعيت تاثير بدي روي بازيكنان من داشت و من تيم را از آب خارج كردم.
    وي افزود: متاسفانه موارد گزارش داده شده به كميته انضباطي كامل نبوده و يك گزارش كلي بوده است؛ اما واقعيت اين است كه بايد مرا به جلسه دعوت مي‌كردند تا بتوانم از خود دفاع كنم نه اين كه بدون شنيدن حرف‌هاي من حكم محروميت براي من صادر كنند.
    سرمربي تيم نفت اميديه گفت: مسئله جالب اين است كه حكم صادره را به من يا باشگاه ابلاغ نكردند و روز جمعه گذشته زماني كه به همراه تيم راهي تهران شدم براي ديدار با تيم دانشگاه آزاد در محل مسابقات به من اعلام كردند كه محروم هستم و نبايد روي نيمكت بنشينم.
    وي گفت: وقتي پرس و جو كردم متوجه شدم ابلاغ كميته انضباطي ساعت 10 صبح روز جمعه به باشگاه ابلاغ شده است و من به همراه تيم در تهران بودم.
    غلامي گفت: همين مسئله باعث شد كه تيم من دچار تنش شود و در بازي مهم خود بدون تمركز بازي را به حريف واگذار كند.