1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مهماندوست: براي مسابقات جهاني تكواندو زمان‌ كافي نداريم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏1/3/11 در انجمن ورزش رزمی

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي تكواندو گفت: به عنوان سرمربي تيم ملي مي‌گويم كه زمان ما براي مسابقات جهاني كم است؛ اما برخي اين موضوع را قبول ندارند.

رضا مهماندوست در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: از شنبه تمرينات تيم ملي را رسماً آغاز كرديم و براي جبران دير شروع شدن اردوها از ساعت 9 تا 10 شب هم به شكل آزاد تمريناتي را براي بچه ها تنظيم كرده ام.
    وي تاكيد كرد: 50 روز براي آماده سازي تيم فرصت داريم كه بسياري از اين روزها نيز به خاطر ليگ، روزهاي جمعه، اعزام به مسابقات آلمان و غيره از بين مي‌رود. به عنوان سرمربي تيم ملي مي‌گويم كه زمان براي اين رقابت ها كم است اما برخي معتقدند كه كافي است.

سرمربي تيم ملي خاطرنشان ساخت: اگر من مربي تيم ملي هستم كه برنامه ها را بهتر مي‌دانم و اعضاي تيم خود را بيشتر مي شناسم. اكنون يوسف كرمي، محمد باقري معتمد و رضا نادريان مصدوم و مشغول آب درماني و فيزيوتراپي هستند.
    وي افزود: دكتر اعلام كرده وضعيت محمد بد نيست و يك درصد احتمال دارد كه به يك عمل بسيار كوچك نياز داشته باشد. او اكنون مي تواند پا بزند،‌اما من اجازه نمي دهم. در آلمان هم اگر وضعيت معتمد و كرمي مناسب نبود از آنها استفاده نمي كنم.
    مهماندوست در خصوص فشار بر ملي‌پوشان با سه جلسه تمرين در روز گفت: تمرين شب به شكل آزاد است، به همين دليل خسته نمي شوند.اگر نيروهاي سالم در اختيار داشتم همين مدت زمان باقي مانده نيز مي توانست برايمان كافي باشد.

وي درباره عدم حضور در مسابقات جام باشگاه هاي آسيا و جام فجر تصريح كرد: چرا بايد به آنجا مي‌رفتم؟ من كه نيروهاي خود را بعد از چند دور رقابت، انتخاب كرده‌ام و مي دانستم كه بسياري از آنها مبارزه نمي‌كنند.
    سرمربي تيم ملي درباره نداشتن نيروهاي قابل اتكا در اوزاني مثل يك تا سه افزود: بهترين هاي تكواندو ايران اكنون به اردو دعوت شده اند، ميثم باقري دارنده برنز جهان و طلاي جام جهاني است، در وزن دوم ياسين اكبرنتايج و سعيد اميري هستند كه همه را برده اند. اين نفرات بعد از چهار مرحله مسابقه دعوت شده اند.
    وي به مسابقات آلمان اشاره كرد و گفت: چون قرار است ايران اعزام شود كشورهاي زيادي مي آيند و فكر مي كنم درست مثل رقابت هاي انگليس سطح بسيار بالايي داشته باشد. اين مسابقات محكي براي تيم ملي است و 90 درصد از تركيب تيم ايران را مشخص مي كند.