1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

فلاحي‌راد: با 4 شاگرد در تيم ملي تكواندو، خانه‌نشين‌ام كردند

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏1/3/11 در انجمن ورزش رزمی

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم گسترش فولاد تبريز گفت: با اينكه از 16 عضو تيم ملي 4 نفرشان از شاگردان من هستند؛ اما در اردوها حضور ندارم و در حقيقت خانه‌نشين‌ام كرده‌اند.

حسن فلاحي راد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: تا مسابقات غرب آسيا دوره قبل كه به ميزباني تهران برگزار شد من در كنار ذوالقدر، كريمي و مهماندوست مربي بودم اما دو سالي است كه خانه نشين شده ام.
    وي با اشاره به اينكه شاگردانش امسال در مسابقات مختلف بين المللي 20 مدال كسب كرده اند، گفت: اكنون از 16 نفر اعضاي تيم ملي 4 تن از شاگردان من هستند. در تيم هاي كشتي فرنگي و آزاد روسيه در كنار سرمربي، مربياني دعوت مي شوند كه بيشترين شاگرد را داشته باشند.

سرمربي تيم قهرمان سومين دوره جام باشگاه هاي آسيا افزود: شهر ما پول ندارد تا اسپانسري براي حضور در ليگ هاي تكواندو پيدا كنيم. بيكار و مستاجرم و با پاي پياده به باشگاه مي روم. 120 متر را اجاره كرده و 100 تكواندوكار را در آنجا آموزش مي دهم.
    وي تصريح كرد: اداره كل تربيت بدني قرار است كه يك سالن را براي تكواندو بسازد اما هر بار به دلايل مختلف در ميانه كار متوقف مي شود. تيم هاي بسكتبال، واليبال، كشتي سالن اختصاصي در شهر ما دارند اما تكواندو ندارد. درحالي كه من بهترين مربي آذربايجان شناخته شدم.

فلاحي راد درباره جام باشگاه هاي آسيا گفت: 5 تن از نفرات تيم فولاد تبريز از شاگردان خودم بودند، 2 نفر از تبريز و 3 نفر ديگر را هم از جلفا، تهران و اصفهان آورده بوديم. از اول براي قهرماني برنامه ريزي كردم و توانستيم تيم ميلياردي دانشگاه آزاد را كه همه ملي پوش بودند را ببريم و قهرمان شويم.
    وي افزود: در مرحله مقدماتي تيم دوم را مقابل دانشگاه قرار دادم كه ببازد چون مي دانستم بايد با جوانه مبارزه كنيم.با بهترين نفرات در دور نيمه نهايي جوانه اي‌ها را شكست دادم و در فينال شوكي را به دانشگاه آزاد وارد كردم.
    سرمربي فولاد يادآور شد: بعد از گوانگجو ميانه به يوسف كرمي 3 سكه داد درحاليكه بعضي از استان ها به قهرمان خود آپارتمان دادند اينگونه در شهر ما از قهرمانان تجليل مي شود.